קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פורטבלו בגריל וכריך אפרסק

ארוחת ערב הלילה: פורטבלו בגריל וכריך אפרסק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 473 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, ארוגולה בייבי, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: המבורגרים פטריות פורטבלו, ארוחת ערב: כריך רובן, ו ארוחת ערב הערב: כריך דאגווד.

הוראות

1
באמצעות מטלית רטובה או מגבת נייר, לנקות את פטריות פורטובלו כדי להסיר כל לכלוך. משוך חצי העלים את sprig רוזמרין וקוצצים בערך, עוזב את שאר העלים ליד הסוף כדי להשתמש כמברשת צלייה. בקערה גדולה, לשלב רוזמרין קצוץ עם שמן זית, טימין, 3/4 של השום, וחצי מיץ לימון עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הפטריות וזורקים היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
בעוד פטריות marinates, מועכים את האבוקדו בקערה שנייה ומוסיפים את השום הנותר, מיץ לימון, עגבניות קצוצות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הכן פחם או גריל גז, או לחמם מחבת גריל מחורץ על אש גבוהה במשך דקה שלמה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
להניח את הפטריות על הגריל ומבשלים עד קרמל יפה ומתחיל לשחרר את הנוזל שלהם, אבל לא יבש לחלוטין, 3-5 דקות לכל צד. בחלק אחר של מחבת הגריל או הגריל, מבשלים את פרוסות האפרסק עד לקרמל ורך, 4-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
אם תרצה, לזמן קצר טוסט לחמניות או לחמניות על הגריל. בעוד הפטריות והאפרסקים ממשיכים לבשל, מורחים את תערובת האבוקדו משני צידי הלחמניות או הלחמניות ומחלקים את הארוגולה בין ארבעת הכריכים. למעלה עם הפטריות, ואחריו האפרסקים. לחבילה מסודרת יותר, לאבטח את הכריך עם קיסמים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מגישים מיד בעוד הפטריות עדיין חם ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים