קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פורטבלו בגריל וכריך אפרסק

ארוחת ערב הלילה: פורטבלו בגריל וכריך אפרסק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 473 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, ארוגולה בייבי, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: המבורגרים פטריות פורטבלו, ארוחת ערב: כריך רובן, ו ארוחת ערב הערב: כריך דאגווד.

הוראות

1
באמצעות מטלית רטובה או מגבת נייר, לנקות את פטריות פורטובלו כדי להסיר כל לכלוך. משוך חצי העלים את sprig רוזמרין וקוצצים בערך, עוזב את שאר העלים ליד הסוף כדי להשתמש כמברשת צלייה. בקערה גדולה, לשלב רוזמרין קצוץ עם שמן זית, טימין, 3/4 של השום, וחצי מיץ לימון עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הפטריות וזורקים היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
בעוד פטריות marinates, מועכים את האבוקדו בקערה שנייה ומוסיפים את השום הנותר, מיץ לימון, עגבניות קצוצות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הכן פחם או גריל גז, או לחמם מחבת גריל מחורץ על אש גבוהה במשך דקה שלמה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
להניח את הפטריות על הגריל ומבשלים עד קרמל יפה ומתחיל לשחרר את הנוזל שלהם, אבל לא יבש לחלוטין, 3-5 דקות לכל צד. בחלק אחר של מחבת הגריל או הגריל, מבשלים את פרוסות האפרסק עד לקרמל ורך, 4-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
אם תרצה, לזמן קצר טוסט לחמניות או לחמניות על הגריל. בעוד הפטריות והאפרסקים ממשיכים לבשל, מורחים את תערובת האבוקדו משני צידי הלחמניות או הלחמניות ומחלקים את הארוגולה בין ארבעת הכריכים. למעלה עם הפטריות, ואחריו האפרסקים. לחבילה מסודרת יותר, לאבטח את הכריך עם קיסמים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מגישים מיד בעוד הפטריות עדיין חם ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות