ארוחת ערב הלילה: פורטבלו בגריל וכריך אפרסק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 473 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, ארוגולה בייבי, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: המבורגרים פטריות פורטבלו, ארוחת ערב: כריך רובן, ו ארוחת ערב הערב: כריך דאגווד.
הוראות
באמצעות מטלית רטובה או מגבת נייר, לנקות את פטריות פורטובלו כדי להסיר כל לכלוך. משוך חצי העלים את sprig רוזמרין וקוצצים בערך, עוזב את שאר העלים ליד הסוף כדי להשתמש כמברשת צלייה. בקערה גדולה, לשלב רוזמרין קצוץ עם שמן זית, טימין, 3/4 של השום, וחצי מיץ לימון עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מוסיפים את הפטריות וזורקים היטב את המעיל.
בעוד פטריות marinates, מועכים את האבוקדו בקערה שנייה ומוסיפים את השום הנותר, מיץ לימון, עגבניות קצוצות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הכן פחם או גריל גז, או לחמם מחבת גריל מחורץ על אש גבוהה במשך דקה שלמה.
להניח את הפטריות על הגריל ומבשלים עד קרמל יפה ומתחיל לשחרר את הנוזל שלהם, אבל לא יבש לחלוטין, 3-5 דקות לכל צד. בחלק אחר של מחבת הגריל או הגריל, מבשלים את פרוסות האפרסק עד לקרמל ורך, 4-5 דקות לכל צד.
אם תרצה, לזמן קצר טוסט לחמניות או לחמניות על הגריל. בעוד הפטריות והאפרסקים ממשיכים לבשל, מורחים את תערובת האבוקדו משני צידי הלחמניות או הלחמניות ומחלקים את הארוגולה בין ארבעת הכריכים. למעלה עם הפטריות, ואחריו האפרסקים. לחבילה מסודרת יותר, לאבטח את הכריך עם קיסמים גדולים.
מגישים מיד בעוד הפטריות עדיין חם ועסיסי.