ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 43 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ציר בקר, רוטב פלפלים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק שעועית שחורה ונקניק לבישול איטי, נקניקיית קייג'ון לבישול איטי ומרק שעועית, ו מרק סיר איטי נקניק ושעועית לבנה.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הנקניק עד להשחמה טובה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה, 5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוציאים את הנקניקיות וחותכים אותם לחתיכות 1 1/2 אינץ 'עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4
יוצקים את ציר הבקר, העגבניות, מחית העגבניות והרוטב החם למחבת עם הבצל ומביאים את התערובת לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את הגזר בסיר איטי, ואחריו שעועית הגרבנזו ושעועית הכליה.