קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית

ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית
ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 43 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ציר בקר, רוטב פלפלים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק שעועית שחורה ונקניק לבישול איטי, נקניקיית קייג'ון לבישול איטי ומרק שעועית, ו מרק סיר איטי נקניק ושעועית לבנה.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הנקניק עד להשחמה טובה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה, 5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מוציאים את הנקניקיות וחותכים אותם לחתיכות 1 1/2 אינץ 'עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
יוצקים את ציר הבקר, העגבניות, מחית העגבניות והרוטב החם למחבת עם הבצל ומביאים את התערובת לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מניחים את הגזר בסיר איטי, ואחריו שעועית הגרבנזו ושעועית הכליה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
מסדרים מעל את נתחי הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
יוצקים את הרוטב מהמחבת לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות.