ארוחת ערב לשניים: טאקו סטייק צ'יפוטלה
ארוחת ערב לשניים: טאקו סטייק צ'יפוטלה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 79 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. אם יש לכם ליים, טורטיות תירס, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי, ארוחת ערב, צ'יפוטלה, טאקו בקר., ו ארוחת ערב הלילה: צ'יפוטלה עוף סלט טאקו.
הוראות
באמצעות מעבד מזון, בלנדר יד, או בלנדר, פלפלים צ ' יפוטלה פירה עם רוטב עד חלקה. מתבלים את סטייק הצלע במלח, ומניחים אותו בשקית פלסטיק גדולה עם פירה צ ' יפוטלה. תמרח את הרוטב על כל הסטייק. מניחים בצד כדי להשרות במשך 15 דקות.
לשטוף את מעבד מזון או בלנדר קערה.
מניחים אבוקדו שמנת חמוצה במעבד מזון או בלנדר ו מחית עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד.
הסר סטייקים מן המרינדה ולנגב עודף עם מגבת נייר. להצית ארובה גדולה מלאה גחלים ולחכות עד שהם מכוסים באפר אפור.
פרוש באופן שווה על פני 1/2 של באח, משאיר את החצי השני ריק.
שים את באח הבישול במקום, לכסות, ולאפשר גריל לחמם במשך 5 דקות. לגרד סורגים בישול נקי, ואז למקם סטייק האגף על הצד החם של הגריל. לבשל עד חרוך היטב, על 3 דקות. הפוך סטייק ולהמשיך לבשל עד הצד השני חרוך היטב, על 3 דקות יותר.
מעבירים סטייק לצד קריר יותר של הגריל, מכסים ומבשלים עד למרכז הסטייק רושמים 52° על מדחום שקורא אינטנט למדיום-נדיר, או 135° למדיום, בערך 5 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף, ולאפשר סטייק לנוח לפחות 5 דקות.
הסר סטייקים מן המרינדה ולנגב עודף עם מגבת נייר. מחממים מחבת גריל משומנת קלות על חום גבוה עד לעישון קל.
שים סטייק על הגריל. לבשל עד חרוך היטב, על 3 דקות. הפוך סטייק ולהמשיך לבשל עד הצד השני חרוך היטב, על 3 דקות יותר. מנמיכים את החום עד בינוני וממשיכים לבשל, הופכים סטייק בכל דקה עד שמרכז הסטייק רושם 125 ° F על מדחום שקורא אינטנט למדיום-נדיר, או 135° למדיום, בערך 5 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף, ולאפשר סטייק לנוח לפחות 5 דקות.
בינתיים, מניחים בצל ירוק על הגריל ומבשלים עד חרוך ומתרכך, 2 עד 3 דקות בסך הכל. מניחים בצד וקוצצים בערך. פרוס סטייק האגף דק נגד התבואה.
מגישים עם טורטיות חמות, מחית אבוקדו, כרוב, ליים, בצל ירוק בגריל, וכוסברה.
להרכיב את הטאקו כמו שאתה אוהב: טורטייה חמה, קומץ כרוב, קצת סטייק, בצל ירוק, וכוסברה, עם כפית של קרם אבוקדו ושפריץ של מיץ ליים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו אוסף יהלומים פרנסיס פורד קופולה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.