ארוחת ערב: קפונטה חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: קפונטן חצילים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 382 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ציפורן שום, צימוקים זהובים, חצילים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בוקטיני עם חצילים, ארוחת ערב: חציל מאודה חריף, ו ארוחת ערב: אנצ'ילדות חצילים-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצימוקים בקערה ומכסים במים חמים. תניח בצד.
יוצקים 1/4 כוס שמן קנולה למחבת גדולה שאינה מקל להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים את קוביות החצילים. מסדרים בשכבה אחת ומבשלים 10 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים.
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
יוצקים את הכף הנותרת של שמן למחבת ולהפוך את החום בינוני. לזרוק את הבצל האדום, ומבשלים עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 45 שניות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיף את החומץ, צימוקים, צלפים. כבה את החימום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לבסוף, מוסיפים את הפטרוזיליה.
תן לו להתקרר מעט לפני ההגשה.