ארטישוק בגריל עם פטרוזיליה ושום
ארטישוק בגריל עם פטרוזיליה ושום דורש כ 47 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . זה מנות ראשונות יש 231 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Foodnetwork יש 69 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, פטרוזיליה שטוחה טרי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה יוצא מן הכלל. נסו ארטישוק בגריל עם פטרוזיליה ושום, ארטישוקים לתינוקות מטוגנים מהירים עם שום, נענע ופטרוזיליה, ו שום ארטישוק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
חתוך את הגבעול מכל ארטישוק באורך 1 אינץ', ואז להתכופף לאחור ולשבור עלים חיצוניים כהים.
חותכים אינץ העליון של ארטישוקים עם סכין משונן. באמצעות מקלף ירקות, לקלף אזורים ירוקים כהים מגזע ובסיס ארטישוק. רבע כל ארטישוק. באמצעות סכין קטנה וחדה, לחתוך את החניקה ולהסיר את העלים הסגולים, הקוצים ממרכז כל טריז.
מקום ארטישוקים סיים בקערה גדולה של מים קרים ולסחוט 2 לימונים לתוך המים ומערבבים. המשך עם שאר הארטישוקים.
לאחר סיום, לנקז את הארטישוקים ולמקם לתוך מים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 12 דקות.
מסננים את הארטישוקים המבושלים ומניחים על גריל שחומם מראש. מבשלים עד רך חרוך קלות כתמים, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
בינתיים, בקערה בגודל בינוני, להוסיף מיץ לימון שנותר (1/3 כוס) פטרוזיליה, שום ומלח ופלפל, לפי הטעם. רסס בהדרגה בשמן זית.
לזרוק או לטפטף את ארטישוק גריל עם תערובת שום/פטרוזיליה ומגישים.