ארטישוק במרינדה
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? ארטישוק במרינדה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 170 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפת תפוז, פתיתי צ'ילי, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארטישוק במרינדה, שרימפס-ארטישוק במרינדה, ו ארטישוק מתובל במרינדה.
הוראות
גרגר פיל מלימון ושמורה; אתה צריך בערך 1 כף.
חותכים לימון לשניים לסחוט מיץ לתוך קערה גדולה, להשליך כל זרעים; למלא קערה באמצע הדרך עם מים.
לשבור את העלים החיצוניים ירוק גס ארטישוק למטה עלים פנימיים צהובים מכרז (בקלות פירסינג עם הציפורן שלך).
חותכים את טיפים קוצניים ו pare משם שכבות ירוקות סיבי מתחתית.
חותכים כל ארטישוק לרבעים לאורך; עם כפית, לגרוף החוצה ולהשליך מרכזים מטושטשים.
חותכים רבעים לתוך 1/2 אינץ ' טריזים (אם באמצעות ארטישוק התינוק, להשאיר רבעים שלמים). כמו שאתה עובד, טיפה חתיכות לתוך קערה עם מים ומיץ לימון.
ארטישוק ניקוז. במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ 'על חום בינוני גבוה, מערבבים 2 כפות שמן זית, שום, לימון מגורד וקליפה תפוז, פתיתי צ' ילי עד התערובת ריחנית, על 2 דקות. מערבבים בארטישוקים, 1/2 מלח כפית, ופלפל סדוק. להפחית את החום בינוני ויוצקים במים 1/2 כוס; לכסות ולבשל עד מים נספג ארטישוק הם במכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
הסר מן החום ומערבבים בחומץ הנותרים 2 כפות שמן זית.
יוצקים לתוך קערה רדודה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם.