ארטישוק ותרד מוקרם
ארטישוק ותרד מוקרם יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 101 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינה שוויצרית, זרעי כוסברה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: ארטישוק מוקרם, טבילה תרד רזה עם ארטישוק, ו סלט תרד עם תפוחים וארטישוקים.
הוראות
לשטוף ולנקז ארטישוקים טריים. לקצץ עלים מעל תחתית ארטישוק. להשליך עלים או לשמור לבשל בנפרד.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 1 1/2 ליטרים מים, טימין, כוסברה, בזיליקום, ו peppercorns לרתיחה.
מוסיפים תחתית ארטישוק טרי, מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד תחתית הם מכרז כאשר פירסינג, על 30 דקות. (או להוסיף לבבות ארטישוק קפוא ומבשלים עד מופשר ומתובל, כ -10 דקות.)
ארטישוק ניקוז. לקצץ סיבים גסים מכותני ארטישוק, לנתק את העלים הנותרים, לגרוף החוצה ולהשליך מרכזים מטושטשים.
מניחים ארטישוקים בתבשיל רדוד 8 או 9 אינץ ' רחב; להפוך תחתית כוס בצד למעלה. מכסים ארטישוקים במילוי תרד ומפזרים גבינה.
אופים בתנור 350 עד גבינה הוא השחמה קלות, על 35 דקות (45 דקות אם צונן).