ארטישוק-לב, תרד, פודינג לחם מוצרלה
ארטישוק-לב, תרד, פודינג לחם מוצרלה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1099 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לכם בצל ירוק כולל צמרות, קוביות של לחם, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג לחם תרד וארטישוק, לב ארטישוק ותרד מוקרם, ו ביצים " sardou "- עם לב ארטישוק ותרד.
הוראות
חמאה צלחת אפייה 8 על 12 אינץ ' או צלחת גראטן 1 1/2 ליטר. בקערה גדולה, לשלב את התרד, לבבות ארטישוק, בצל ירוק, קוביות לחם, וחצי המוצרלה.
מורחים תערובת זו בתחתית תבנית אפייה מוכנה. למעלה עם המוצרלה הנותרת.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פרמזן, מלח ופלפל.
יוצקים את הירקות והלחם ולוחצים את הלחם לתוך הנוזל, מוודאים שהוא רטוב היטב.
אופים את פודינג הלחם במשך 20 דקות. להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ואופים עד הפודינג הוא נפוח ושחמה, 15 עד 20 דקות יותר.
המלצת יין: שרדונה מצפון איטליה נוטה להיות קלה יותר וקלה יותר מאלה מקליפורניה או צרפת. לשותף טעים זה פודינג לחם עשיר, לראות אם אתה יכול למצוא דוגמה unoaked מן אלטו אדיג ' ה או טרנטינו.
הערות: להפשיר ירקות קפואים במהירות על ידי הסרת אותם מהחבילה ולשים אותם לתוך קערה של מים חמים. ייתכן שיהיה עליך לסחוט או כתם הירקות יבש על מגבות נייר לפני השימוש בהם, אבל ההפשרה ייקח רק דקות.