קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

ארטישוק-לב, תרד, פודינג לחם מוצרלה

ארטישוק-לב, תרד, פודינג לחם מוצרלה
ארטישוק-לב, תרד, פודינג לחם מוצרלה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1099 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לכם בצל ירוק כולל צמרות, קוביות של לחם, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג לחם תרד וארטישוק, לב ארטישוק ותרד מוקרם, ו ביצים " sardou "- עם לב ארטישוק ותרד.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה צלחת אפייה 8 על 12 אינץ ' או צלחת גראטן 1 1/2 ליטר. בקערה גדולה, לשלב את התרד, לבבות ארטישוק, בצל ירוק, קוביות לחם, וחצי המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים תערובת זו בתחתית תבנית אפייה מוכנה. למעלה עם המוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פרמזן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את הירקות והלחם ולוחצים את הלחם לתוך הנוזל, מוודאים שהוא רטוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
אופים את פודינג הלחם במשך 20 דקות. להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ואופים עד הפודינג הוא נפוח ושחמה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
המלצת יין: שרדונה מצפון איטליה נוטה להיות קלה יותר וקלה יותר מאלה מקליפורניה או צרפת. לשותף טעים זה פודינג לחם עשיר, לראות אם אתה יכול למצוא דוגמה unoaked מן אלטו אדיג ' ה או טרנטינו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
הערות: להפשיר ירקות קפואים במהירות על ידי הסרת אותם מהחבילה ולשים אותם לתוך קערה של מים חמים. ייתכן שיהיה עליך לסחוט או כתם הירקות יבש על מגבות נייר לפני השימוש בהם, אבל ההפשרה ייקח רק דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון