ארטישוק לתינוק מטוגן
ארטישוק תינוק מטוגן הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 227 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, קורנית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק לתינוק מטוגן, ארטישוק לתינוק מטוגן, ו ארטישוק לתינוק מטוגן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר וזרוק את גבעולי הארטישוק. לקלף את העלים התחתונים (כ 18.) לחתוך את החצי העליון, כך שרק אור ירוק נשאר (ארטישוק צריך להיות כ 1 1/4 אינץ'), ולאחר מכן לחתוך את הארטישוק בחצי אורך.
מניחים את הארטישוקים בסיר בינוני, צד שטוח למטה, ומוסיפים שמן זית רק כדי לכסות.
מוסיף את השום, קורנית, מלח ופלפל. מביאים את שמן הזית לרתיחה, מכסים את הסיר ומפחיתים את החום ללהבה נמוכה ומבשלים במשך 15 דקות. הכנס סכין לחצי התחתון ואם נחדר בקלות, זה נעשה.
הסר את הקורנית והשום מן הסיר, להעלות את החום ומטגנים שנחשפו במשך כ 2 דקות, הפיכת ארטישוק באמצע הדרך. הם נעשים כאשר חום ופריך.
הסר את הארטישוקים מהסיר והנח אותם על מגבות נייר צד שטוח למטה.