ארטישוק לתינוקות מטוגנים וצליצלים
ארטישוק ותינוקות מטוגנים עשויים להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, מרק עוף, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו חזיר רוזמרין וחרדל עם ארטישוק תינוק, שאלוט, ו Vermouth Jus, ארטישוקים לתינוקות מטוגנים, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
חצי שאלוט לאורך. משוך עלים חיצוניים קשיחים (כ 5 שכבות) מן ארטישוק כך שהם דומים ניצני ורדים הדוקים.
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק ולהשליך. קצוות גזע לקצץ בחצי ארטישוק דרך גבעולים.
במחבת כבדה גדולה חום שמן וחמאה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון ארטישוק sauté וארטישוקים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב.
מוסיפים מרק ומבשלים, מכוסה, 15 דקות, או עד ארטישוק הם כמעט רך.
מוסיפים יין ומרתיחים, חשופים, עד שהנוזל מתאדה.
לזרוק ירקות מטוגנים עם פטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל.