ארטישוק מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארטישוקים מוקרמים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 300 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, חמאה, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), צ'יקונים בלגיים מוקרמים (Endives Au Gratin), ו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°. במחבת קטנה, ארטישוק מטוגנים ושום ב 2 כפות חמאה עד רך.
העברה ל1-qt משומן. צלחת אפייה.
בסיר קטן, להמס את שאר החמאה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לביצה; להחזיר את כל המחבת, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינת 1/4 כוס עד מומס.
יוצקים מעל ארטישוקים; מפזרים גבינה נותרת.
מערבבים פירורים ופפריקה; מפזרים מעל.
אופים, חשוף, 20-25 דקות או עד מחומם דרך.