ארטישוק ממולא
ארטישוקים ממולאים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ארטישוקים, עלי נענע, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.
הוראות
לסחוט את המיץ מחצאי הלימון לתוך סיר גדול של מים קרים; להוסיף את חצאי לימון סחוט ואת כל השום.
חותכים את הרבעון העליון של כל ארטישוק ולהשליך. השתמש בסכין חדה קטנה כדי לקצץ את גזע הארטישוקים. החל בבסיס, לכופף את העלים החיצוניים הקשים בחזרה ולשבור שבו הם נשברים באופן טבעי, עוזב את העלים הפנימיים העדינים. חתוך את החלק החיצוני של הבסיס עד שלא יישארו אזורים ירוקים כהים.
חותכים את הארטישוקים לשניים ולאחר מכן לרבעים.
חתוך את החנק הסיבי ועלים קטנים עם קצה סגול. הטביעו את מגורי הארטישוק במי הלימון. מכסים ומרתיחים עד הארטישוק רך, כ 45 דקות.
ניקוז. הניחו את מגורי הארטישוק בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד מיץ לימון, עשבי תיבול, שום, קליפת לימון, צלפים, לחם, ועגבניות בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
סדר ארטישוקים, בצד לחתוך, על 2 מגשים. כפית את תערובת העגבניות למרכז הרבעים ארטישוק, חלוקת שווה.
מקשטים עם עלי הפטרוזיליה ומגישים.