ארטישוק מצופה קריספי
ארטישוק מצופה פריך עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה מכיל 203 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, קמח תירס, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף מצופה קריספי, צלעות חזיר בציפוי עשבי תיבול קריספי, ונאגטס חצילים מצופים פנקו פריכים.
הוראות
מסננים את הארטישוק, מייבשים וחותכים אותם לשניים לאורכם. בקערה קטנה רדודה טורפים את הביצים. בקערה אחרת מערבבים את הקמח, קמח התירס והתיבול האיטלקי.
במחבת קטנה מחממים את השמן על בינוני-גבוה עד שהוא חם. טובלים את חצאי הארטישוק בתערובת הביצים, מניחים לעודפים להתנקז, ואז בתערובת הקמח, הופכים לציפוי. זרוק כמה בכל פעם לתוך השמן החם. מטגנים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ-6 דקות, בסך הכל. חוזרים על הפעולה עם שאר הארטישוק.