קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

ארטישוק עם בצל ירוק ויניגרט

ארטישוק עם בצל ירוק ויניגרט
אם יש לך פלפל טחון טרי, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ארטישוק מאודה עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ו בצל ירוק ויניגרט בצל ירוק.

הוראות

1
בסיר נירוסטה רחב גדול, לשלב את המים, 2 כפות שמן, 1 1/2 כפות של החומץ, בצל, פלפל, עלי דפנה, ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חותכים את הגבעולים את הארטישוקים וחותכים את השליש העליון של העלים. אם אתה רוצה, באמצעות מספריים, לחתוך את הקצוות מן העלים הנותרים כדי להסיר את הקוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
שים את הארטישוקים בסיר, הגבעול מסתיים למטה. לכסות ולהחזיר לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הבסיסים של הארטישוקים רכים כאשר פירסינג עם סכין קטנה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
5
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את החרדל, הנותרים 4 כפות חומץ, בצל ירוק, פטרוזיליה, מיץ לימון, הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, ואת פלפל הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את השמן 1 כוס הנותרים לאט, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מגישים כל ארטישוק עם קערה קטנה של ויניגרט לצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה