אם יש לך פלפל טחון טרי, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ארטישוק מאודה עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ו בצל ירוק ויניגרט בצל ירוק.
הוראות
1
בסיר נירוסטה רחב גדול, לשלב את המים, 2 כפות שמן, 1 1/2 כפות של החומץ, בצל, פלפל, עלי דפנה, ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חותכים את הגבעולים את הארטישוקים וחותכים את השליש העליון של העלים. אם אתה רוצה, באמצעות מספריים, לחתוך את הקצוות מן העלים הנותרים כדי להסיר את הקוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
3
שים את הארטישוקים בסיר, הגבעול מסתיים למטה. לכסות ולהחזיר לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הבסיסים של הארטישוקים רכים כאשר פירסינג עם סכין קטנה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
5
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את החרדל, הנותרים 4 כפות חומץ, בצל ירוק, פטרוזיליה, מיץ לימון, הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, ואת פלפל הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את השמן 1 כוס הנותרים לאט, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מגישים כל ארטישוק עם קערה קטנה של ויניגרט לצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה