ארטישוק עם בצל ירוק ויניגרט
אם יש לך פלפל טחון טרי, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ארטישוק מאודה עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ו בצל ירוק ויניגרט בצל ירוק.
הוראות
בסיר נירוסטה רחב גדול, לשלב את המים, 2 כפות שמן, 1 1/2 כפות של החומץ, בצל, פלפל, עלי דפנה, ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה.
חותכים את הגבעולים את הארטישוקים וחותכים את השליש העליון של העלים. אם אתה רוצה, באמצעות מספריים, לחתוך את הקצוות מן העלים הנותרים כדי להסיר את הקוצים.
שים את הארטישוקים בסיר, הגבעול מסתיים למטה. לכסות ולהחזיר לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הבסיסים של הארטישוקים רכים כאשר פירסינג עם סכין קטנה, 30 עד 40 דקות.
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את החרדל, הנותרים 4 כפות חומץ, בצל ירוק, פטרוזיליה, מיץ לימון, הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, ואת פלפל הקרקע.
מוסיפים את השמן 1 כוס הנותרים לאט, לטאטא.
מגישים כל ארטישוק עם קערה קטנה של ויניגרט לצד לטבילה.