קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

ארטישוק עם בצל ירוק ויניגרט

ארטישוק עם בצל ירוק ויניגרט
אם יש לך פלפל טחון טרי, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ארטישוק מאודה עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ו בצל ירוק ויניגרט בצל ירוק.

הוראות

1
בסיר נירוסטה רחב גדול, לשלב את המים, 2 כפות שמן, 1 1/2 כפות של החומץ, בצל, פלפל, עלי דפנה, ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
חותכים את הגבעולים את הארטישוקים וחותכים את השליש העליון של העלים. אם אתה רוצה, באמצעות מספריים, לחתוך את הקצוות מן העלים הנותרים כדי להסיר את הקוצים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
שים את הארטישוקים בסיר, הגבעול מסתיים למטה. לכסות ולהחזיר לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הבסיסים של הארטישוקים רכים כאשר פירסינג עם סכין קטנה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הסר את הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
5
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את החרדל, הנותרים 4 כפות חומץ, בצל ירוק, פטרוזיליה, מיץ לימון, הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, ואת פלפל הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את השמן 1 כוס הנותרים לאט, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מגישים כל ארטישוק עם קערה קטנה של ויניגרט לצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)