הארטישוק של קארי ופסטה עגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 740 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים, יין, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים אותו לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בעוד המים הוא חימום, להמיס את החמאה על חום בינוני בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל, פטריות ושום; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
4
מערבבים את העגבניות המיובשות, זיתים, לבבות ארטישוק, יין ומיץ לימון. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בשליש, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
לבבות ארטישוק
מיץ לימון
זיתים
יין
5
מבשלים את הפסטה הטרייה במים רותחים עד לסיום, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייה
מים
6
ניקוז.
7
לזרוק פסטה עם רוטב. למעלה עם עגבניות טריות וגבינה, מוסיפים פלפל לפי הטעם, ומגישים.