קושיבינוני
מוכן ב51 דק.
מנות1
ציון בריאות63
מגזין

סלמון בקלאווה (סלמון עם דבש, חמאה, אגוזי מלך וחרדל)

סלמון בקלאווה (סלמון עם דבש, חמאה, אגוזי מלך וחרדל)
סלמון בקלאווה (באנגלית: Baklava Salmon) הוא מתכון מזרח תיכוני המגיש 1. מנה זו מכילה כ 101 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1495 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אגוזי מלך, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. מתכונים דומים: מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, ו סלמון חרדל דבש.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.