ארטישוק רטטוי
ארטישוק רטטוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מנה אחת מכילה 328 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, פתיתי פלפל, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 93% . הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רטטוי אפוי , רטטוי קרמי מעל פני , ורטטוי בגריל .
הוראות
במחבת עם צד גבוה מחממים את השמן על אש בינונית.
מוסיפים את החצילים, תערובת הירקות המוקפצים, לבבות הארטישוק, השום, פתיתי הפלפל האדום ומתבלים במלח ופלפל.
מטגנים עד שהירקות מבושלים כמעט לחלוטין, כ-5 דקות.
מוסיפים את קוביות העגבניות, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהחציל רך והרטטוי מסמיך מעט, 15 עד 20 דקות. ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה את הבזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
במחבת עם צד גבוה מחממים את השמן על אש בינונית.
מוסיפים את החצילים, תערובת הירקות המוקפצים, לבבות הארטישוק, השום, פתיתי הפלפל האדום ומתבלים במלח ופלפל.
מטגנים עד שהירקות מבושלים כמעט לחלוטין, כ-5 דקות.
מוסיפים את קוביות העגבניות, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהחציל רך והרטטוי מסמיך מעט, 15 עד 20 דקות. ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה את הבזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.