ארטישוקים אפויים עם Gorgonzola ועשבי תיבול
ארטישוקים אפויים עם Gorgonzolan ועשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, שמנת, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו ארטישוקים אפויים עם שקדים, פירורי לחם ועשבי תיבול, עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול, ו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. לקצץ את הארטישוקים על ידי חיתוך העליון 1 אינץ ' או משהו כזה.
חותכים את הגבעול קרוב לבסיס הארטישוק כך הארטישוק יכול לשבת ישר, ולהסיר חלק מהעלים התחתונים. באמצעות מזמרה במטבח, לקצץ את הנקודות החדות את כל העלים החיצוניים הנותרים.
מוסיפים את הארטישוקים למים הרותחים. חצי לימונים ולסחוט את המיץ לתוך המים הרותחים. זרוק את הלימונים. מבשלים את הארטישוקים עד למכרז, כ -30 דקות.
לנקז את הארטישוקים ולתת מגניב.
בינתיים, בקערה קטנה מערבבים יחד את Gorgonzola, שמנת, טימין, 2 כפיות פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל. בקערה קטנה אחרת מערבבים יחד את פירורי הלחם ונותרים 1 כף פטרוזיליה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את חנק המרכז של ארטישוק באמצעות כף קטנה. דחוף את תערובת הגבינה למרכז הארטישוקים.
מניחים את הארטישוקים לתבנית אפייה.
מפזרים את תערובת פירור הלחם על החלק העליון של הארטישוקים.
טפטוף את צמרות הארטישוקים בשמן זית.
אופים עד ארטישוק מחומם דרך, הגבינה נמסה, ואת פירורי הלחם הם פריך וזהוב, על 25 דקות.
מעבירים את הארטישוקים לצלחת הגשה ומגישים.