קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ארטישוקים אפויים עם Gorgonzola ועשבי תיבול

ארטישוקים אפויים עם Gorgonzola ועשבי תיבול
ארטישוקים אפויים עם Gorgonzolan ועשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, שמנת, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו ארטישוקים אפויים עם שקדים, פירורי לחם ועשבי תיבול, עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול, ו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. לקצץ את הארטישוקים על ידי חיתוך העליון 1 אינץ ' או משהו כזה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
חותכים את הגבעול קרוב לבסיס הארטישוק כך הארטישוק יכול לשבת ישר, ולהסיר חלק מהעלים התחתונים. באמצעות מזמרה במטבח, לקצץ את הנקודות החדות את כל העלים החיצוניים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מוסיפים את הארטישוקים למים הרותחים. חצי לימונים ולסחוט את המיץ לתוך המים הרותחים. זרוק את הלימונים. מבשלים את הארטישוקים עד למכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קליפות מלימוןקליפות מלימון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
לנקז את הארטישוקים ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
6
בינתיים, בקערה קטנה מערבבים יחד את Gorgonzola, שמנת, טימין, 2 כפיות פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל. בקערה קטנה אחרת מערבבים יחד את פירורי הלחם ונותרים 1 כף פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
GorgonzolaGorgonzola
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את חנק המרכז של ארטישוק באמצעות כף קטנה. דחוף את תערובת הגבינה למרכז הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
מניחים את הארטישוקים לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מפזרים את תערובת פירור הלחם על החלק העליון של הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
11
טפטוף את צמרות הארטישוקים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
12
אופים עד ארטישוק מחומם דרך, הגבינה נמסה, ואת פירורי הלחם הם פריך וזהוב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מעבירים את הארטישוקים לצלחת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')