קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

ארנצ'יני עם אפונה ומוצרלה

ארנצ'יני עם אפונה ומוצרלה
ארנצ'יני עם אפונה ומוצרלה עשוי להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ביצים, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו ארנצ'יני ממולא מוצרלה, ניוקי, נקניק, עגבנייה, אפונה, מוצרלה מעושנת, ו ארנצ'יני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו את ציר העוף לרתיחה בסיר בינוני; שמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך ערבוב במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מוסיפים 1 כוס מהציר לתבנית ומבשלים תוך ערבוב עדין עד שכל הציר נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הציר שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ומבשלים תוך ערבוב עדין עד שהאורז הוא אל דנטה, כ-25 דקות. מערבבים פנימה את הפרמזן, 2 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מעבירים את הריזוטו לקערה חסינת חום ומניחים להתקרר למשך 10 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה וביצה 1. לוחצים חתיכת ניילון ישירות על האורז ומכניסים למקרר לריזוטו למשך 4 שעות לפחות או, רצוי, למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מרפדים תבנית בנייר שעווה. בקערה רדודה מקציפים את 3 הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
שים את הקמח ופירורי הלחם על צלחות נפרדות. מתבלים את פירורי הלחם במלח. בעזרת ידיים לחות יוצרים מנות של 1/4 כוס מהאורז לכדורים בגודל 2 אינץ'. תוחבים חתיכת מוצרלה ואפונה במרכז כל כדור אורז ואוטמים כל חורים. מניחים את הכדורים על גיליון האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
10
לזרות את כדורי האורז בקמח, הקשה על כל עודף. בעבודה עם 1 בכל פעם, טובלים כל כדור בביצה, ואז מצפים בפירורי לחם, מגלגלים ולוחצים אותו לכדור קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
מחממים 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה מברזל יצוק. כשהשמן חם מאוד, מוסיפים את כל כדורי האורז ומבשלים על אש בינונית, הופכים, עד להזהבה ופריכה בכל רחבי, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מסננים את הכדורים על מגבות נייר, ואז מעבירים לפלטה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
13
מפזרים את הארנצ ' יני קלות במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות