קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ב. ל. ד

ב. ל. ד
ה-ב. ל. ד. היא מנה עיקרית שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 111 גרם שומן, ובסך הכל 1585 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, אבקת שום, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 134 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה:.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מפזרים בנדיבות את כל צידי הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
4
מחממים תנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את השמן. צורבים את הצלעות הקצרות מכל הצדדים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד. לאחר הצריבה מניחים בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים לסיר את הגזר, השום והבצל עם טפטופי הצלעות הקצרות ומתבלים במעט מלח ופלפל. מבשלים את הירקות עד שהם מזהיבים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
גזרגזר
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
7
מוסיפים את היין ומזלפים את הסיר, מגרדים כל חיבה מפותחת (כל החלקים החומים הטעימים) מלמטה. מביאים את היין לרתיחה ומתבלים במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את הטימין, עלה הדפנה והצלעות הקצרות וכל שאריות המיצים מהצלחת שהצלעות הקצרות נחו עליהן. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור עד שהבשר רך במזלג, 2 עד 2 1/2 שעות. סובב את הצלעות הקצרות פעם אחת במהלך תהליך הבישול לאחר כ 1 שעה של בישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
עלי דפנהעלי דפנה
טימיןטימין
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
9
לאחר שהצלעות הקצרות רכות, הוציאו אותן מנוזל הבישול והניחו בצד להתקרר. החלק את השומן מהחלק העליון של נוזל הבישול. לאחר מכן מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת דקה ומביאים לרתיחה עד שהוא מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות (להניב כ-2/3 כוס רוטב מופחת).
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
10
מוציאים את הבשר מהעצם וחותכים לשניים אופקית כך שיתאים לקרואסון.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
עצםעצם
בשרבשר
11
לבניית הכריך: צלו קלות את הקרואסונים ואז שמרו מעט חרדל חזרת בחצי התחתון של הקרואסון.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
קרואסוןקרואסון
חרדלחרדל
לחם סנדוויץלחם סנדוויץ
12
מניחים את פרוסות הצלע הקצרה על גבי החרדל ומזלפים מעט רוטב חתוך. למעלה עם ביצה מטוגנת ואז ערימה יפה של הצ ' יפס. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
צ ' יפסצ ' יפס
רוטברוטב
ביצהביצה
13
אל תחתוך ואל תעלה על 3 כאלה ביום-אחד עבור ב', אחד עבור ל 'ואחד עבור ד. אתה יכול אפילו להתגנב אביט עבור השני" ד."
14
מקציפים יחד 8 כוסות מים עם 1/4 כוס מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
מניחים את תפוחי האדמה הפרוסים בתמיסת המים והמלח ומניחים להשרות לפחות 20 דקות. לאחר שהם ספוגים, יבש היטב על מגבות נייר או מגבות צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מגבות מטבחמגבות מטבח
16
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
17
במטחנת תבלינים שלבו את אבקת החלב, אבקת הבצל, אבקת השום, הסוכר, השמיר ואת 1 כפית המלח הנותרת. טוחנים לאבקה הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב חמאהאבקת חלב חמאה
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
סוכרסוכר
שמירשמיר
מלחמלח
18
במנות בגודל קומץ מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם פשוט מזהיבים, 2 עד 3 דקות. זורקים מיד לקערה גדולה עם מעט מתערובת התבלינים. ואז מניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים עליהם שוב מעט מתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
19
החזק אותם בכלי אטום למחצה לכמה ימים, אם אתה יכול לעמוד בזה כל כך הרבה זמן.

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)3(חוֹרֶף)אבקת חלב חמאהאבקת חלב חמאה3גזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים4קרואסונים, חתוכים לחצי אופקית.קרואסונים, חתוכים לחצי אופקית.4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש4largesביצים, מבושל בצד שמש למעלהביצים, מבושל בצד שמש למעלה3(חוֹרֶף)שמיר טרי טחוןשמיר טרי טחון3sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואחרדל חזרתחרדל חזרת2(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1kgsתפוחי אדמה russet, שפשף, שטף לחתוך דק על mandoline (כ 1/10th של אינץ')תפוחי אדמה russet, שפשף, שטף לחתוך דק על mandoline (כ 1/10th של אינץ')4אנגלית לחתוך עצם-בצלעות קצרות (כ 3 על ידי 3 1/2 אינץ ' ו 3 פאונד)אנגלית לחתוך עצם-בצלעות קצרות (כ 3 על ידי 3 1/2 אינץ ' ו 3 פאונד)1(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2בצל צהוב, קצוץ בערךבצל צהוב, קצוץ בערך