ה-ב. ל. ד. היא מנה עיקרית שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 111 גרם שומן, ובסך הכל 1585 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, אבקת שום, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 134 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה:.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מפזרים בנדיבות את כל צידי הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות בקר קצרות
4
מחממים תנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את השמן. צורבים את הצלעות הקצרות מכל הצדדים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד. לאחר הצריבה מניחים בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים לסיר את הגזר, השום והבצל עם טפטופי הצלעות הקצרות ומתבלים במעט מלח ופלפל. מבשלים את הירקות עד שהם מזהיבים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
גזר
שום
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
7
מוסיפים את היין ומזלפים את הסיר, מגרדים כל חיבה מפותחת (כל החלקים החומים הטעימים) מלמטה. מביאים את היין לרתיחה ומתבלים במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את הטימין, עלה הדפנה והצלעות הקצרות וכל שאריות המיצים מהצלחת שהצלעות הקצרות נחו עליהן. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור עד שהבשר רך במזלג, 2 עד 2 1/2 שעות. סובב את הצלעות הקצרות פעם אחת במהלך תהליך הבישול לאחר כ 1 שעה של בישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
עלי דפנה
טימין
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
9
לאחר שהצלעות הקצרות רכות, הוציאו אותן מנוזל הבישול והניחו בצד להתקרר. החלק את השומן מהחלק העליון של נוזל הבישול. לאחר מכן מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת דקה ומביאים לרתיחה עד שהוא מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות (להניב כ-2/3 כוס רוטב מופחת).
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
10
מוציאים את הבשר מהעצם וחותכים לשניים אופקית כך שיתאים לקרואסון.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
עצם
בשר
11
לבניית הכריך: צלו קלות את הקרואסונים ואז שמרו מעט חרדל חזרת בחצי התחתון של הקרואסון.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
קרואסון
חרדל
לחם סנדוויץ
12
מניחים את פרוסות הצלע הקצרה על גבי החרדל ומזלפים מעט רוטב חתוך. למעלה עם ביצה מטוגנת ואז ערימה יפה של הצ ' יפס. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
צ ' יפס
רוטב
ביצה
13
אל תחתוך ואל תעלה על 3 כאלה ביום-אחד עבור ב', אחד עבור ל 'ואחד עבור ד. אתה יכול אפילו להתגנב אביט עבור השני" ד."
14
מקציפים יחד 8 כוסות מים עם 1/4 כוס מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
מניחים את תפוחי האדמה הפרוסים בתמיסת המים והמלח ומניחים להשרות לפחות 20 דקות. לאחר שהם ספוגים, יבש היטב על מגבות נייר או מגבות צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מגבות מטבח
16
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
17
במטחנת תבלינים שלבו את אבקת החלב, אבקת הבצל, אבקת השום, הסוכר, השמיר ואת 1 כפית המלח הנותרת. טוחנים לאבקה הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב חמאה
אבקת שום
אבקת בצל
סוכר
שמיר
מלח
18
במנות בגודל קומץ מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם פשוט מזהיבים, 2 עד 3 דקות. זורקים מיד לקערה גדולה עם מעט מתערובת התבלינים. ואז מניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים עליהם שוב מעט מתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
19
החזק אותם בכלי אטום למחצה לכמה ימים, אם אתה יכול לעמוד בזה כל כך הרבה זמן.