בוטנים-קרמל-ממתק עוגה
בוטנים-קרמל-ממתק עוגה דורשת בערך 4 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם תערובת עוגת השטן, חמאה, ציפוי קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: בוטנים-קרמל-ממתק עוגה, חטיף שוקולד קרמל קרמל, ו שוקולד-בוטנים-קרמל ממתק חטיפי חלבון.
הוראות
מחממים תנור ל 325 ° F. בסיר כבד 1/2 ליטר, חמאת חום, קצפת וסוכר חום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, רק עד החמאה נמסה.
יוצקים לתוך 2 ungreased 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מפזרים באופן שווה עם בוטנים.
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה. בזהירות הבלילה כפית לתוך מחבתות.
אופים 36 עד 41 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות כדי מתלה קירור, הצבת עוגות בצד בוטנים עד. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בעדינות מערבבים ממתקים לתוך ציפוי.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד בוטנים עד, על צלחת הגשה.
מורחים עם חצי מתערובת הזיגוג. למעלה עם שכבה שנייה, בוטנים בצד למעלה.
מורחים למעלה עם תערובת זיגוג הנותרים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.