קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בומבולוני עם אספרסו שוקולד, וויסקי קרמל ורטבים של קלמנטיין

בומבולוני עם אספרסו שוקולד, וויסקי קרמל ורטבים של קלמנטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bomboloni עם אספרסו שוקולד, ויסקי קרמל, ורטבים קלמנטינה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 370 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות גשו לסופר וקנו שמרים, שמן צמחי, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, עוגת שוקולד בננה עם רטבי קרמל ושוקולד, ו מאפינס אספרסו קרמל שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים וחלב בקערה של מיקסר ולתת לעמוד עד שהוא נראה שמנת, על 5 דקות. (אם התערובת אינה מופיעה שמנת, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים בקמח 1/2 כוס במהירות נמוכה. מכסה קערה עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים בביצה, חמאה, סוכר, וניל, קינמון, מלח, ונותר 1/2 כוס בתוספת 2 כפות קמח במהירות נמוכה עד בשילוב. הגדל מהירות לבצק בינוני והכה עד לבצק חלק וגמיש, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
לגרד בצק למרכז הקערה ואבק עם קמח נוסף. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקישים את הבצק ומסתובבים על משטח משוריין היטב (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
חותכים ל 16 חתיכות שוות וליצור כדורים עם ידיים מקומטות.
7
העברה לתבנית אפייה מקומטת 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
חום 2 1/2 אינץ ' שמן ל 177° בסיר 4-5 ליטר מעל חום בינוני. מטגנים bomboloni בקבוצות של 4, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים אפילו בראונינג, עד נפוח וזהוב חום, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מעבירים עם כף מחוררת למגבות לניקוז. להחזיר שמן 350°f בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
בומבולוני מגניב לחמם ולהגיש עם רטבים.
1
* Bomboloni יכול להיווצר, אבל לא מטוגן, 1 יום קדימה ומקורר על מחבת גיליון מסגרת, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני הטיגון.* למרות bomboloni הם הטובים ביותר שנעשו טרי •הם יכולים להיות מטוגנים יום קדימה, מקורר, וכל הזמן מכוסה בניילון נצמד בטמפרטורת החדר. מחממים, חשופים, במחבת על מדף בתנור 149° עד חם, 4 עד 5 דקות.* שמן ניתן לקרר כדי חם, מתוח דרך מסננת נייר מצופה מגבת, ולעשות בו שימוש חוזר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף