בומבולוני עם אספרסו שוקולד, וויסקי קרמל ורטבים של קלמנטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bomboloni עם אספרסו שוקולד, ויסקי קרמל, ורטבים קלמנטינה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 370 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות גשו לסופר וקנו שמרים, שמן צמחי, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, עוגת שוקולד בננה עם רטבי קרמל ושוקולד, ו מאפינס אספרסו קרמל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים וחלב בקערה של מיקסר ולתת לעמוד עד שהוא נראה שמנת, על 5 דקות. (אם התערובת אינה מופיעה שמנת, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים בקמח 1/2 כוס במהירות נמוכה. מכסה קערה עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, על 1 שעה.
מערבבים בביצה, חמאה, סוכר, וניל, קינמון, מלח, ונותר 1/2 כוס בתוספת 2 כפות קמח במהירות נמוכה עד בשילוב. הגדל מהירות לבצק בינוני והכה עד לבצק חלק וגמיש, 5 עד 7 דקות.
לגרד בצק למרכז הקערה ואבק עם קמח נוסף. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מקישים את הבצק ומסתובבים על משטח משוריין היטב (הבצק יהיה דביק מאוד.)
חותכים ל 16 חתיכות שוות וליצור כדורים עם ידיים מקומטות.
העברה לתבנית אפייה מקומטת 1 אינץ ' זה מזה.
חום 2 1/2 אינץ ' שמן ל 177° בסיר 4-5 ליטר מעל חום בינוני. מטגנים bomboloni בקבוצות של 4, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים אפילו בראונינג, עד נפוח וזהוב חום, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מעבירים עם כף מחוררת למגבות לניקוז. להחזיר שמן 350°f בין קבוצות.
בומבולוני מגניב לחמם ולהגיש עם רטבים.
* Bomboloni יכול להיווצר, אבל לא מטוגן, 1 יום קדימה ומקורר על מחבת גיליון מסגרת, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני הטיגון.* למרות bomboloni הם הטובים ביותר שנעשו טרי •הם יכולים להיות מטוגנים יום קדימה, מקורר, וכל הזמן מכוסה בניילון נצמד בטמפרטורת החדר. מחממים, חשופים, במחבת על מדף בתנור 149° עד חם, 4 עד 5 דקות.* שמן ניתן לקרר כדי חם, מתוח דרך מסננת נייר מצופה מגבת, ולעשות בו שימוש חוזר.