קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בומבולוני עם אספרסו שוקולד, וויסקי קרמל ורטבים של קלמנטיין

בומבולוני עם אספרסו שוקולד, וויסקי קרמל ורטבים של קלמנטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bomboloni עם אספרסו שוקולד, ויסקי קרמל, ורטבים קלמנטינה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 370 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות גשו לסופר וקנו שמרים, שמן צמחי, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, עוגת שוקולד בננה עם רטבי קרמל ושוקולד, ו מאפינס אספרסו קרמל שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים וחלב בקערה של מיקסר ולתת לעמוד עד שהוא נראה שמנת, על 5 דקות. (אם התערובת אינה מופיעה שמנת, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים בקמח 1/2 כוס במהירות נמוכה. מכסה קערה עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים בביצה, חמאה, סוכר, וניל, קינמון, מלח, ונותר 1/2 כוס בתוספת 2 כפות קמח במהירות נמוכה עד בשילוב. הגדל מהירות לבצק בינוני והכה עד לבצק חלק וגמיש, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
לגרד בצק למרכז הקערה ואבק עם קמח נוסף. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מקישים את הבצק ומסתובבים על משטח משוריין היטב (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
6
חותכים ל 16 חתיכות שוות וליצור כדורים עם ידיים מקומטות.
7
העברה לתבנית אפייה מקומטת 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
חום 2 1/2 אינץ ' שמן ל 177° בסיר 4-5 ליטר מעל חום בינוני. מטגנים bomboloni בקבוצות של 4, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים אפילו בראונינג, עד נפוח וזהוב חום, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים עם כף מחוררת למגבות לניקוז. להחזיר שמן 350°f בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
בומבולוני מגניב לחמם ולהגיש עם רטבים.
1
* Bomboloni יכול להיווצר, אבל לא מטוגן, 1 יום קדימה ומקורר על מחבת גיליון מסגרת, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני הטיגון.* למרות bomboloni הם הטובים ביותר שנעשו טרי •הם יכולים להיות מטוגנים יום קדימה, מקורר, וכל הזמן מכוסה בניילון נצמד בטמפרטורת החדר. מחממים, חשופים, במחבת על מדף בתנור 149° עד חם, 4 עד 5 דקות.* שמן ניתן לקרר כדי חם, מתוח דרך מסננת נייר מצופה מגבת, ולעשות בו שימוש חוזר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי