קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בומבולוני עם אספרסו שוקולד, וויסקי קרמל ורטבים של קלמנטיין

בומבולוני עם אספרסו שוקולד, וויסקי קרמל ורטבים של קלמנטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bomboloni עם אספרסו שוקולד, ויסקי קרמל, ורטבים קלמנטינה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 370 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות גשו לסופר וקנו שמרים, שמן צמחי, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, עוגת שוקולד בננה עם רטבי קרמל ושוקולד, ו מאפינס אספרסו קרמל שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים וחלב בקערה של מיקסר ולתת לעמוד עד שהוא נראה שמנת, על 5 דקות. (אם התערובת אינה מופיעה שמנת, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים בקמח 1/2 כוס במהירות נמוכה. מכסה קערה עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים בביצה, חמאה, סוכר, וניל, קינמון, מלח, ונותר 1/2 כוס בתוספת 2 כפות קמח במהירות נמוכה עד בשילוב. הגדל מהירות לבצק בינוני והכה עד לבצק חלק וגמיש, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
לגרד בצק למרכז הקערה ואבק עם קמח נוסף. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקישים את הבצק ומסתובבים על משטח משוריין היטב (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
6
חותכים ל 16 חתיכות שוות וליצור כדורים עם ידיים מקומטות.
7
העברה לתבנית אפייה מקומטת 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
חום 2 1/2 אינץ ' שמן ל 177° בסיר 4-5 ליטר מעל חום בינוני. מטגנים bomboloni בקבוצות של 4, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים אפילו בראונינג, עד נפוח וזהוב חום, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מעבירים עם כף מחוררת למגבות לניקוז. להחזיר שמן 350°f בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
בומבולוני מגניב לחמם ולהגיש עם רטבים.
1
* Bomboloni יכול להיווצר, אבל לא מטוגן, 1 יום קדימה ומקורר על מחבת גיליון מסגרת, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני הטיגון.* למרות bomboloni הם הטובים ביותר שנעשו טרי •הם יכולים להיות מטוגנים יום קדימה, מקורר, וכל הזמן מכוסה בניילון נצמד בטמפרטורת החדר. מחממים, חשופים, במחבת על מדף בתנור 149° עד חם, 4 עד 5 דקות.* שמן ניתן לקרר כדי חם, מתוח דרך מסננת נייר מצופה מגבת, ולעשות בו שימוש חוזר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'