קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים
המתכון צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה משמש 6. למנה העיקרית הזו יש 677 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו צלעות ירך, מלח, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 97%. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים וצלעות חזיר, ו צלעות חזיר ותפוחי אדמה מסולסלים.

הוראות

1
בסיר קטן ממיסים חמאה; מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מסירים מהאש ומניחים בצד. במחבת גדולה, צלעות חזיר חומות בשמן; מפזרים מלח ופלפל נוספים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה עם תפוחי אדמה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
יוצקים תערובת מרק על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6
מניחים צלעות חזיר מעל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
7
מכסים ואופים ב 350 עבור 1 שעה; לחשוף ואופים 30 דקות יותר או עד בשר ותפוחי אדמה הם רכים. אם תרצה, מפזרים פפריקה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות בודגה נורטון ברוט רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בודגה נורטון ברוט רוז
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.