לחם בטטה אננס
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. לחם בטטה וחמאת אננס, פודינג לחם בטטה, אגס ואננס, ו בטטה ואננס קורמה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה מקציפים את הסוכר, השמן והביצה; מערבבים פנימה את הבטטה, האננס וקליפת התפוז. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
העברה 5-3 / 4-ב. 3 אינץ'. איקס 2 אינץ'. מחבת כיכר מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.