קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בטטה אננס

לחם בטטה אננס
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. לחם בטטה וחמאת אננס, פודינג לחם בטטה, אגס ואננס, ו בטטה ואננס קורמה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה מקציפים את הסוכר, השמן והביצה; מערבבים פנימה את הבטטה, האננס וקליפת התפוז. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גרידה כתומהגרידה כתומה
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
העברה 5-3 / 4-ב. 3 אינץ'. איקס 2 אינץ'. מחבת כיכר מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)