בועות סקוטיות וקציצות חריקות
בועות סקוטיות וקציצות חריקות נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת צ'דר חדה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מלון בועות, פירות יער ובועות, ו בועות פיצה מתפרקות.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לסיר וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני עד רך מספיק כדי לחדור עם מזלג, על 10 דקות.
לנקז תפוחי אדמה מחית, ולאחר מכן להפריש.
בינתיים, לשלב את הכרוב והגזר בסיר אחר ולהוסיף רק מספיק מים בקושי לכסות את החלק התחתון של המחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ 5 דקות.
מסננים את הנוזל ומערבבים לתוך פירה יחד עם בצל, חרדל וגבינת צ ' דר. מתבלים במלח ופלפל.
לעצב את התערובת לתוך 4 קציצות.
מחממים מחבת גריל משומנת על חום בינוני-גבוה.
מניחים את הקציצות על המחבת והגריל עד מחומם דרך וזהוב חום, על 5 דקות בכל צד.