קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

בועות סקוטיות וקציצות חריקות

בועות סקוטיות וקציצות חריקות
בועות סקוטיות וקציצות חריקות נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת צ'דר חדה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מלון בועות, פירות יער ובועות, ו בועות פיצה מתפרקות.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לסיר וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני עד רך מספיק כדי לחדור עם מזלג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז תפוחי אדמה מחית, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
בינתיים, לשלב את הכרוב והגזר בסיר אחר ולהוסיף רק מספיק מים בקושי לכסות את החלק התחתון של המחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את הנוזל ומערבבים לתוך פירה יחד עם בצל, חרדל וגבינת צ ' דר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
לעצב את התערובת לתוך 4 קציצות.
6
מחממים מחבת גריל משומנת על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
7
מניחים את הקציצות על המחבת והגריל עד מחומם דרך וזהוב חום, על 5 דקות בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים מייד.