בוץ דובדבן-אגוז
מפולות בוץ דובדבן אגוז יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך קמח, שוקולד מריר, פיסטוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בוץ דובדבן-אגוז, Mudslides דובדבן אגוז' ז'אק טורס, ו Mudslides מיסיסיפי (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזי לוז בצלחת עוגה במשך 12 דקות, עד קליפות העורות.
העברה למגבת ולשפשף כדי להסיר את העורות. קוצצים בגסות את האגוזים.
בקערה גדולה על פני מחבת של מים רותחים, להמיס 1 קילו של שוקולד מריר עם כל השוקולד לא ממותק.
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד שמנת. הכה בסוכר עד סנדי. הכו בביצים, ואז הכו בשוקולד המומס. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים. מקפלים את הפיסטוקים, דובדבנים, אגוזי לוז ואת שוקולד מריר הנותרים.
עבור כל עוגייה, לגרוף 2 כפות של בצק על גיליון אפייה מרופדת קלף ולהתגלגל לכדור; רווח אותם על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה.
אופים בקבוצות במשך 15 דקות, רק עד צמרות סדוקות קלות; להעביר את הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע עבור אפילו אפייה.
העבר את הסדינים למדפים כדי להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר את העוגיות למדף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.