מפולות בוץ דובדבן אגוז יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך קמח, שוקולד מריר, פיסטוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בוץ דובדבן-אגוז, Mudslides דובדבן אגוז' ז'אק טורס, ו Mudslides מיסיסיפי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
טוסט אגוזי לוז בצלחת עוגה במשך 12 דקות, עד קליפות העורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוצים
3
העברה למגבת ולשפשף כדי להסיר את העורות. קוצצים בגסות את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בקערה גדולה על פני מחבת של מים רותחים, להמיס 1 קילו של שוקולד מריר עם כל השוקולד לא ממותק.
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד שמנת. הכה בסוכר עד סנדי. הכו בביצים, ואז הכו בשוקולד המומס. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים. מקפלים את הפיסטוקים, דובדבנים, אגוזי לוז ואת שוקולד מריר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
1 1/3 כוס מולסה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)