בוקטיני א-לה גלישה וגלישה יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 64 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1098 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, יין, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, וזה טוב. נסו גלישה וטורף לשניים, גלישה וטורף, ו גלישה וטורף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, והוסיפו חופן מלח. זרוק את הפסטה למים הרותחים ומערבבים כדי למנוע ממנה להתגבש יחד ולבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים ומניחים בצד.
3
מחממים מחבת כבדה גדולה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד שהיא פריכה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים את הפנצ ' טה מהתבנית ומסננים על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים 3 כפות שמן זית למחבת על אש בינונית, מוסיפים שום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן הוסיפו למחבת צדפות, יין לבן, רוטב עגבניות וטימין ובשלו, מכוסה, במשך 3 עד 5 דקות או עד שנפתחו צדפות. מתבלים את השרימפס, הקלמרי והצדפות במלח ופלפל ומעלים את האש לבינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
דיונון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את פירות הים ומבשלים עד שהשרימפס רק מתחיל להיות ורוד והדיונון והצדפות הופכים אטומים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דיונון
8
מוסיפים את הפסטה לתבנית וזורקים עד שהיא מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים את הפסטה ודגי הקליפה לפלטת הגשה גדולה ומקשטים בבזיליקום, פטרוזיליה, פנצ ' טה ופלפל שחור גרוס גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גס
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק