בורי אדום עטופים בנייר: טריגלי בקרטוצ'יו
המתכון בורי אדום עטוף בנייר: ניתן להכין טריגלי בקרטוצ'יו בערך 2 שעות ו 35 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 59 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 644 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שום, זיתים, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. ציון זה הוא מוצק. נסו בורי אדום עטוף בנייר, בולגוגי עטוף בנייר אורז, ו נייר עטוף סלמון יום השנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את הדג בתבשיל לא תגובתי.
בקערה קטנה שלבו את מיץ הלימון, השום, 1/2 כוס שמן, עלי דפנה וכפית פלפל והקציפו לתחליב.
יוצקים את המרינדה על הדג ומקררים 2 שעות, הופכים דגים פעם אחת.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מברישים 4 גיליונות נייר קלף מלאים עם 1 כף כל אחד משמן הזית שנותר.
מוציאים את הדג מהמרינדה ומניחים 1 במרכז כל פיסת נייר. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעט מהזיתים. עוטפים את הדג בנייר ואוטמים את הקצוות.
מניחים כל חבילה על מגש גיליון ואופים בתנור במשך כ -10 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב בורי אדום עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר]()
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר