בוריטוס הודו עם סלסה וכוסברה
בוריטוס הודו עם סלסאן וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 590 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם טורטיות קמח בגודל בוריטו, סלסה קלויה באש שנרכשה, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו בוריטוס הודו של גארי וסלסה תוצרת בית, בוריטוס הודו עם סלסה פירות טריים, ו הודו גבינה מלית בוריטוס עם רוטב חמוציות חריף (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפלים; מטגנים עד רך וזהב, כ -15 דקות.
מוסיפים טורקיה, סלסה, כמון; מערבבים עד מחומם דרך, כ 5 דקות. מערבבים גבינה וכוסברה; מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
עבודה עם 1 טורטייה בכל פעם, טורטייה חום ישירות מעל להבת גז בינונית גבוהה (או במחבת יבשה מעל חום בינוני גבוה) עד חם, מתרכך, ושחמה כתמים, כ -30 שניות לכל צד.
מניחים טורטייה על משטח עבודה. כפית 1 תערובת טורקיה חמה לאורך מרכז טורטילה; לקפל הצדדים מעל מילוי, ואז לגלגל את טורטייה כדי לסגור את המילוי.
מניחים בצד תפר בוריטו למטה על תבנית אפייה, ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם טורטיות שנותרו ומילוי.