בוריטוס עוף צ'יפוטלה
אם יש לך שמן צמחי, שעועית פינטו, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוף קינואה ובוריטוס שעועית שחורה עם גווקמולי צ'יפוטלה, בוריטוס בקר צ'יפוטלה, ו בוריטו סטייק צ'יפוטלה.
הוראות
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
להוסיף 1/2 כוס פיקו דה גאלו, צ ' יפוטלה הקצוץ, ורוטב adobo לפי הטעם; לבשל עד התערובת מתחילה לרחוש, על 2 דקות.
מוסיפים את השעועית ו 3/4 כוס מים; מביאים לרתיחה נמוכה, ולאחר מכן מערבבים את העוף ומבשלים עד התערובת מעובה מעט, על 2 דקות. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח.
מחממים את הטורטיות כאשר התווית מכוונת. מסדרים את האורז אופקית במחצית התחתונה של כל טורטיה, ומשאירים גבול 1 1/2 אינץ ' בכל הצדדים. למעלה באופן שווה עם גבינה, תערובת עוף, חסה ושאר פיקו דה גאלו.
מקפלים את הקצה התחתון של כל טורטייה נוח על המילוי, טאק בצדדים להתגלגל בחוזקה.
חותכים את בוריטוס לשניים ומגישים עם ממרח אבוקדו.