בורלנגה עם לארדו ופרושוטו.
בורלנגה עם לארדו ופרושוטו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. אם יש לכם פלפל, לארדו בתוספת 2 כפות, קמח פסטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בורלנגה עם פנקטן ורוזמרין (קרפ פריך ממודנה), עבור Lardo פסטו על לחם הפנים Sourdough, ו Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, המלח והביצה בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים 2 כוסות מים ומכים עם מקצף במשך 5 דקות או עד חלקה מאוד. מערבבים במהירות במים הנותרים. אפשר לעמוד 1 שעה. (הבלילה תופיע רזה מאוד, כמעט כמו חלב, אבל אל תדאג.)
מערבבים יחד 1/4 כוס לארדו, פרושוטו, רוזמרין, שום ופלפל שחור בקערת ערבוב עד חלקה ולהניח בצד.
כדי לבשל borlenghe, לחמם מחבת 14-16 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני מברשת עם 1/4 כפית של שאר לארדו.
יוצקים מספיק הבלילה למחבת מעיל (בדיוק כמו קרספלה) ולחזור לחום. לבשל 4 דקות בצד הראשון ולהסתובב בזהירות. (המרקם לא יהיה כמו קרספלה, או כל דבר אחר, כי זה מעדן מקורי ומובהק. זה עלול להיסדק, אבל להמשיך). המשך עד שכל הבלילה נגמרה, או על 10 עד 12 borlenghe.
כדי לשרת, לחמם borlenghe במהירות באותו מחבת, להפיץ עם תערובת פרושוטו כף 1, מפזרים גבינה מגוררת ומגישים חם, מקופל לרבעים.