קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

בורשט טבעוני

בורשט טבעוני
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שום, עגבניות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בורשט בלנדר טבעוני, בורשט סלק טבעוני, ו בורשט II.

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הסלרי, גזר, פלפל, סלק כולל ירקות, עגבניות שלמות, עגבניות חתוכות לקוביות, תפוחי אדמה, chard שוויצרי, ותערובת בצל. מבשלים ומערבבים עד chard מתחיל לנבול, 4 עד 8 דקות. מערבבים במרק הירקות, מים, שמיר עשב, ומלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים חצי סלק מן המרק ומניחים בבלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הסלק זז לפני להשאיר אותו על פירה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף את טופו, ולהמשיך טיהור עד חלקה. מערבבים את תערובת טופו בחזרה לתוך הסיר. מבשלים עד התערובת מצטמצמת בשליש, כשעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מגישים צונן או חם.