קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

בטח.ג'לי סמבוק

בטח.ג'לי סמבוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל בטוח.ג'לי סמבוק ג' לי. מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-80 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פקטין פירות בטוח ג'לי, מיץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: ג'לי סמבוק, ג'לי סמבוק, ו CERTOÂ ® ג'לי סמבוק.

הוראות

1
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
הסר ולהשליך גבעולים גדולים מן elderberries. לרסק פירות ביסודיות; מקום בסיר. מבשלים על חום בינוני עד מיץ מתחיל לזרום, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים 15 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
פירותפירות
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מניחים 3 שכבות של גזה לחה או שקית ג ' לי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ליג ' לי
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
קערהקערה
7
יוצקים פירות מוכנים לתוך הגבינה. לקשור cheesecloth סגור; לתלות ולתת לטפטף לתוך קערה עד טפטוף מפסיק. תלחץ בעדינות. למדוד בדיוק 3 כוסות מיץ מוכן לתוך 6-או 8-qt. סיר. (במידת הצורך, להוסיף עד 1/2 כוס מים למדידה מדויקת. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פירותפירות
מיץמיץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
סירסיר
קערהקערה
8
מערבבים פקטין לתוך מיץ בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בסוכר. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
10
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
11
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
13
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
14
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)