בטטה בגריל עם ויניגרט כוסברה ליים
בטטה בגריל עם ויניגרט כוסברה ליים היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -2 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 158 קלוריות . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . אם יש לכם בטטה, מיץ ליים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . עם ציון ספונקולרי של 68% , המנה הזו מוצקה. סלט סלמון בגריל עם ויניגרט כוסברה תפוז דם , סלט נופלס וקוטיג'ה עם ויניגרט כוסברה חריף , ומנגו מוקפץ שעועית שחורה עם רוטב קוקוס ליים כוסברה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מכסים את תפוחי האדמה במים קרים בסיר גדול, ואז מביאים לרתיחה. מבשלים עד שהוא מעט עמיד במרכז כאשר מחוררים אותו בסכין קטנה וחדה, 25 עד 30 דקות, ואז מעבירים לקערה גדולה של מים קרים כדי להפסיק את הבישול.
מסננים היטב. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, מקלפים את תפוחי האדמה בסכין קטנה וחדה ורבע לאורכם.
מקציפים יחד מיץ ליים, מלח ופלפל ומוסיפים שמן בזרם איטי תוך כדי טריפה.
כשהאש לוהטת (תוכל להחזיק את היד שלך 5 אינץ' מעל המדף למשך 1 עד 2 שניות), צלו תפוחי אדמה ב-2 או 3 מנות על רשת גריל משומן קלות (על גחלים אם משתמשים בגריל פחמים), ללא כיסוי, הופכים, עד לסימני גריל מופיעים ותפוחי האדמה פשוט רכים, 3 עד 6 דקות בסך הכל.
מגישים תפוחי אדמה חמים או בטמפרטורת החדר, מוזלפים בוויניגרט.