בטטה בטטה-בורבון טארט דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, תמצית vanillan, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, פאי בורבון בטטה, ו טארט בטטה טטינדאם טוב מתוק מאת דוד גואה ורקל Pe (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית; להכות במהירות בינונית של מערבל עד אור שמנת.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף וניל 1 ביצה; לנצח היטב. בהדרגה להוסיף קמח, להכות במהירות נמוכה עד לח. הקש תערובת בעדינות לתוך מעגל 5 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בעוד צמרמורת בצק, אופים תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים ב 400 במשך 55 דקות או עד מאוד רך. מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לקלף תפוחי אדמה; מניחים עיסת תפוחי אדמה, סוכר חום, הבא 8 מרכיבים (סוכר חום דרך ביצים) בקערה גדולה. הכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה; להפריש.