בטטה ואמפנדות שעועית שחורה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, חומץ סיידר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בננה-שעועית שחורה Empañadas, אמפנדס שעועית שחורה מתובלת, ו בננה-שעועית שחורה אמפנדס.
הוראות
שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח 3/4 כפית מלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים שמן קנולה, 1/4 כוס מים, 1 כף חומץ, וביצה בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת שמן לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. ללוש קלות עד חלקה. לעצב בצק לכדור, ולעטוף בניילון נצמד. צמרמורת במשך 1 שעה.
מניחים poblano על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; מטגן 8 דקות או עד מושחר, פונה לאחר 6 דקות.
מניחים בשקית נייר; לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 15 דקות. פיל צ ' ילה; לחתוך לחצי לאורכו. להשליך זרעים וממברנות. קוצצים דק.
מבשלים את זרעי הכמון בסיר גדול על חום בינוני 1 דקה או עד קלוי, ערבוב כל הזמן.
מניחים כמון תבלין נקי או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע.
לשלב כמון, poblano, בטטות, ו 5 מרכיבים הבאים (דרך 1/2 כפית מלח) בקערה גדולה; מחית עם מזלג עד כמעט חלקה.
מחלקים את הבצק ל -10 חלקים שווים, מעצבים כל אחד לכדור.
מגלגלים כל חלק בצק למעגל (5 אינץ') על משטח מקומח קלות. עבודה עם 1 חלק בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), כף 3 כפות רמה תערובת poblano למרכז של כל מעגל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם ביצה לבן; לקפל בצק על מילוי. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים אמפנדס על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול.
גזור 3 חריצים אלכסוניים על גבי כל אמפנדה.
אופים ב 400 במשך 16 דקות או עד השחמה קלה.