קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

בטטה ואמפנדות שעועית שחורה

בטטה ואמפנדות שעועית שחורה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, חומץ סיידר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בננה-שעועית שחורה Empañadas, אמפנדס שעועית שחורה מתובלת, ו בננה-שעועית שחורה אמפנדס.

הוראות

1
שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
2
מערבבים קמח 3/4 כפית מלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מערבבים שמן קנולה, 1/4 כוס מים, 1 כף חומץ, וביצה בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת שמן לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. ללוש קלות עד חלקה. לעצב בצק לכדור, ולעטוף בניילון נצמד. צמרמורת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
חומץחומץ
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מניחים poblano על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; מטגן 8 דקות או עד מושחר, פונה לאחר 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מניחים בשקית נייר; לסגור בחוזקה.
7
בואו לעמוד 15 דקות. פיל צ ' ילה; לחתוך לחצי לאורכו. להשליך זרעים וממברנות. קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זרעיםזרעים
8
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מבשלים את זרעי הכמון בסיר גדול על חום בינוני 1 דקה או עד קלוי, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מניחים כמון תבלין נקי או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
כמוןכמון
11
לשלב כמון, poblano, בטטות, ו 5 מרכיבים הבאים (דרך 1/2 כפית מלח) בקערה גדולה; מחית עם מזלג עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
פלפל Poblanoפלפל Poblano
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מחלקים את הבצק ל -10 חלקים שווים, מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
13
מגלגלים כל חלק בצק למעגל (5 אינץ') על משטח מקומח קלות. עבודה עם 1 חלק בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), כף 3 כפות רמה תערובת poblano למרכז של כל מעגל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם ביצה לבן; לקפל בצק על מילוי. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
פלפל Poblanoפלפל Poblano
בצקבצק
גלולגלול
14
מניחים אמפנדס על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
גזור 3 חריצים אלכסוניים על גבי כל אמפנדה.
16
אופים ב 400 במשך 16 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור