בטטה עם זיגוג רום, תפוח, וערמון מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רום זיגוג בטטה, תפוח אדמה, וערמון גראטן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. גשו לסופר וקנו רום, בטטות, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו תפוח מייפל מזוגג וקרם תפוחי אדמה מתוקים, בטטות כפריות, תפוחים וערמונים, ו תפוח אדמה מתוק-תפוח מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
אופים את תפוחי האדמה המתוקים באמצע התנור במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד למכרז.
תן להם להתקרר. לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולחתוך אותם באלכסון לפרוסות 1/4 אינץ'.
בקערה לזרוק את התפוחים עם מיץ לימון ולסדר אותם עם פרוסות בטטה בצלחת גראטן 14 אינץ חמאה.
ב נירוסטה או סיר אמייל, לבשל את שאר החומרים על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס. כפית את תנור התערובת בטטות ותפוחים ואופים את gratin באמצע התנור, מתבלים מדי פעם, במשך 30 דקות, או עד התפוחים הם רק מכרז ואת תפוחי האדמה המתוקים מחוממים דרך.
את gratin לא מבושל ניתן להרכיב 1 יום קדימה ושמר בקירור, מכוסה.
אופים, חשופים, מתבלים מדי פעם, במשך 40 דקות.
שים את gratin תחת מטלית שחומם מראש על 4 אינץ ' מהחום עד הקצוות הם השחמה קלות.