בטטה צלויה וסלט בצל ירוק עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 334 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. לכו לחנות והרימו פטרוזיליה שטוחה, דבש, בטטות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 87%. מתכונים דומים: בטטה צלויה וסלט בצל ירוק, בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם צ'וטובר חם, ו סלט בטטה ובצל קלוי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מברישים את תפוחי האדמה והבצל הירוק בשמן זית. צולים את תפוחי האדמה עד שהם רכים. צולים את הבצל הירוק עד לריכוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות 1 אינץ ' דק קוצצים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
שמן זית
תפוח אדמה
3
בקערה גדולה מקציפים יחד את יתרת 1/2 כוס שמן הזית, החרדל, החומץ והדבש, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
חרדל
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל הירוק והפטרוזיליה ומערבבים עד שתפוחי האדמה מצופים ברוטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל נוספים.