בטטות אננס דבש
צריך תוספת צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו? בטטות אננס דבש יכולות להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 13. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם אננס, נתחי אננס, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: בטטות צלויות דבש עם מטבל דבש-קינמון, בטטות צלויות דבש עם מטבל דבש-קינמון, ו בטטות צלויות דבש עם מטבל דבש-קינמון.
הוראות
מניחים בטטות ומים ב -2 קו. צלחת בטוחה במיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה במשך 8-10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים; מסננים.
מסננים אננס כתוש, שומרים מיץ. בקערה גדולה שלבו את האננס הכתוש, נתחי האננס ובטטות.
העברה ל-2-1/2 קו-טי. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. בקערה קטנה שלבו דבש ומיץ שמור; יוצקים מעל בטטות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 10 דקות. מערבבים; מפזרים אגוזי פקאן אם רוצים.
אופים 15-20 דקות יותר או עד לחימום.