ביזון צלוי עם רוטב מחבת קטיפתי
ביזון צלוי עם רוטב מחבת קטיפתי הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כוסברה טחון, כמון טחון, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סטייק המבורגר ביזון ברוטב ירקות, צלי ביזון צלוי בטעם בירה, ו צלי קדרה עם רוטב.
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד כמון, פפריקה, שום, כוסברה, ו 1 1/2 כפית. מלח. לשפשף צלוי עם 1 כף. תערובת שמן ופט ספייס על כל צלי.
בתנור הולנדי או כבד אחר 5 - כדי 6-qt. סיר, חום 1 כף. שמן על אש בינונית. צלי חום מכל הצדדים, כ 4 דקות לכל צד, הוספת עוד 1/2 כף. שמן באמצע בראונינג.
להעביר צלי לצלחת ולנגב סיר נקי עם מגבת נייר.
הוסף 1/2 כף. שמן לסיר, לשים צלי בחזרה בסיר, וצלי עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 135, כ 50 דקות.
להעביר צלי ללוח חיתוך rimmed ואוהל עם נייר כסף.
הוסף 1 כף הנותרים. שמן וקמח לסיר, מעל חום בינוני, להקציף 1 עד 2 דקות לבשל קמח.
להקציף רסק עגבניות. לאט לאט להקציף במרק בשר ולהביא לרתיחה. מבשלים רוטב עד מעובה מעט, לטאטא לעתים קרובות, 7 עד 9 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
פרוסת צלוי דק ומגישים עם רוטב פאן.
* זמין בשווקים Whole Foods ועל ידי בקשה מהקצב שלך.