קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

ביזון צלוי עם רוטב מחבת קטיפתי

ביזון צלוי עם רוטב מחבת קטיפתי
ביזון צלוי עם רוטב מחבת קטיפתי הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כוסברה טחון, כמון טחון, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סטייק המבורגר ביזון ברוטב ירקות, צלי ביזון צלוי בטעם בירה, ו צלי קדרה עם רוטב.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, להקציף יחד כמון, פפריקה, שום, כוסברה, ו 1 1/2 כפית. מלח. לשפשף צלוי עם 1 כף. תערובת שמן ופט ספייס על כל צלי.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בתנור הולנדי או כבד אחר 5 - כדי 6-qt. סיר, חום 1 כף. שמן על אש בינונית. צלי חום מכל הצדדים, כ 4 דקות לכל צד, הוספת עוד 1/2 כף. שמן באמצע בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
להעביר צלי לצלחת ולנגב סיר נקי עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף 1/2 כף. שמן לסיר, לשים צלי בחזרה בסיר, וצלי עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 135, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להעביר צלי ללוח חיתוך rimmed ואוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הוסף 1 כף הנותרים. שמן וקמח לסיר, מעל חום בינוני, להקציף 1 עד 2 דקות לבשל קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להקציף רסק עגבניות. לאט לאט להקציף במרק בשר ולהביא לרתיחה. מבשלים רוטב עד מעובה מעט, לטאטא לעתים קרובות, 7 עד 9 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
פרוסת צלוי דק ומגישים עם רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
* זמין בשווקים Whole Foods ועל ידי בקשה מהקצב שלך.