בייבי בראון
חום בייבי חם עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב, פלפל טחון, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם.
הוראות
מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה משומנת קלות. מטגנים 6 אינץ ' מהחום במשך 3 עד 4 דקות.
להמס חמאה בסיר על אש נמוכה; להוסיף קמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד חלקה. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע.
מוסיפים גבינת צ ' דר, מקציפים עד שהגבינה נמסה. מערבבים טורקיה חתוכה, מלח ופלפל אדום טחון.
לחם למעלה באופן שווה עם גבינה חמה-תערובת טורקיה.
מפזרים באופן שווה גבינת פרמזן וחצי בייקון.
אופים ב 500 במשך 2 דקות או עד פרמזן נמס. למעלה עם פרוסות עגבניות, ומפזרים באופן שווה עם בייקון שנותר.
כדי להתקדם: להכין את תערובת הגבינה-טורקיה, לבשל את הבייקון, ולגרר את הפרמזן יום לפני המסיבה. כדי לחמם תערובת גבינה, מניחים מחבת על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה וחמה. התאספו והמשיכו לפי ההוראות.