בייבי פלפלים ממולאים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ראשוניים וקטוגניים לאוסף שלך, פלפלים ממולאים עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 195 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בייבי פלפלים, מלח ופלפל כשר, שמן זית וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה אהוב על 74 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-8 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שמנת ממולא בייבי פלפל פלפל מתאבן , חצילים ממולאים לתינוק ופלפלים ממולאים אפויים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים מראש ל-350 מעלות F. מרססים תבנית עם תרסיס שמן צמחי ומניחים בצד.
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפנצ'טה ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד שחום ופריך, כ-5 עד 7 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הפנצ'טה ומסננים על נייר סופג.
מוסיפים את הבצל למחבת ומטגנים עד שהוא שקוף ורך, כ-5 דקות. מניחים בצד לצינון למשך 10 דקות.
בקערה בינונית מערבבים את הבצל, הפנצ'טה, הגבינות והאפונה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
בעזרת סכין חיתוך, חותכים 1/2 אינץ' מקצה הגבעול של הפלפלים.
הסר את הזרעים והוורידים. בעזרת כף קינוח קטנה ממלאים כל פלפל בתערובת הריקוטה.
מניחים את הפלפלים הממולאים על תבנית האפייה המוכנה ואופים 15 עד 18 דקות עד שהפלפלים מתחילים להתרכך.
מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות.
מסדרים את הפלפלים על מגש ומגישים.