קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
מגזין

בייגל טרומפ ל ' אוייל עם גבינת שמנת

בייגל טרומפ ל ' אוייל עם גבינת שמנת
, המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 5570 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 218 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, סופגניית עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו Cakespy: Christmas Goose Trompe L ' oeil Cake, בייגל גבינת שמנת ונקניק, ו בייגל וגבינת שמנת בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ציפוי קרם חמאה וניל: במערבל דוכן עם מצורף ההנעה, לערבב את החמאה על מהירות בינונית עד שהוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
הוסף 4 כוסות של הסוכר של הממתקים, ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה incorporated. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, ולהוסיף את הקרם וניל. הכה במהירות בינונית עד חלקה וקרם, 3 עד 5 דקות, ממשיך להוסיף סוכר עד שהגיע העקביות הרצויה שלך. אם הזיגוג שלך הופך נוקשה מדי, אתה יכול לדלל אותו על ידי הוספת שמנת נוספת, אבל להיזהר להוסיף את הקרם קטן (כפית) במרווחים, כך הציפוי לא הופך רזה מדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את הסופגנייה אופקית לשניים.
4
בצלחת מיקרוגל קטנה, להמיס את החמאה על ידי חימום אותו במיקרוגל במשך כ -10 שניות. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות את הצד העליון של הסופגנייה עם חמאה מומסת (הו, להתגבר על זה—הם כבר מטוגנים, בכל מקרה). מיד מפזרים זרעי פרג על גבי החצאים החמאה. כמה זרעים ייפלו, אבל מספיק ידבק כדי לתת לך את האפקט הנכון.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
החל מנה נדיבה של ציפוי על החצי התחתון של הסופגנייה ולהפיץ אותו בעדינות לקצוות. הערה: חשוב מאוד כי הציפוי להיות בטמפרטורת החדר, כי אם הוא קר הסופגנייה עלולה להתפרק כאשר אתה מנסה להפיץ אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
שים את חתיכת זרעי פרג על גבי לצרוך באופן מיידי. אני לא רוצה להיות הבוס שלך או משהו, אבל הם טעימים עם קפה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה