בייגל טרומפ ל ' אוייל עם גבינת שמנת
, המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 5570 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 218 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, סופגניית עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו Cakespy: Christmas Goose Trompe L ' oeil Cake, בייגל גבינת שמנת ונקניק, ו בייגל וגבינת שמנת בירה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ציפוי קרם חמאה וניל: במערבל דוכן עם מצורף ההנעה, לערבב את החמאה על מהירות בינונית עד שהוא רך מאוד.
הוסף 4 כוסות של הסוכר של הממתקים, ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה incorporated. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, ולהוסיף את הקרם וניל. הכה במהירות בינונית עד חלקה וקרם, 3 עד 5 דקות, ממשיך להוסיף סוכר עד שהגיע העקביות הרצויה שלך. אם הזיגוג שלך הופך נוקשה מדי, אתה יכול לדלל אותו על ידי הוספת שמנת נוספת, אבל להיזהר להוסיף את הקרם קטן (כפית) במרווחים, כך הציפוי לא הופך רזה מדי.
חותכים את הסופגנייה אופקית לשניים.
בצלחת מיקרוגל קטנה, להמיס את החמאה על ידי חימום אותו במיקרוגל במשך כ -10 שניות. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות את הצד העליון של הסופגנייה עם חמאה מומסת (הו, להתגבר על זה—הם כבר מטוגנים, בכל מקרה). מיד מפזרים זרעי פרג על גבי החצאים החמאה. כמה זרעים ייפלו, אבל מספיק ידבק כדי לתת לך את האפקט הנכון.
החל מנה נדיבה של ציפוי על החצי התחתון של הסופגנייה ולהפיץ אותו בעדינות לקצוות. הערה: חשוב מאוד כי הציפוי להיות בטמפרטורת החדר, כי אם הוא קר הסופגנייה עלולה להתפרק כאשר אתה מנסה להפיץ אותו.
שים את חתיכת זרעי פרג על גבי לצרוך באופן מיידי. אני לא רוצה להיות הבוס שלך או משהו, אבל הם טעימים עם קפה.