קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות28
ציון בריאות5
מגזין

בייגלה חזיר ושוויצרי

בייגלה חזיר ושוויצרי
בייגלה חזיר ושוויצרי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 125 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים פעילים מראש, קמח, חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בייגלה חזיר ושוויצרי, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F), שמרים אגבה בקערה. להפריש 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במעבד מזון מצויד בלהב הבצק, דופק את קמח החיטה המלאה, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת השמרים ואת הדופק במרווחים של 10 שניות עד הבצק מגיע יחד, על 3 פולסים. להתברר על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
4
חותכים את הבצק ל 4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
על לוח משוריין, לרדד חתיכת בצק אחת לתוך מלבן 14-by-11 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה, עם צד קצר יותר מולך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מורחים 1 כף חרדל על פני אמצע הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מפזרים 1/4 כוס גבינה שוויצרית. מקפלים את השליש התחתון של הבצק על הגבינה, ואז מפזרים עוד 1/4 כוס גבינה שוויצרית, 1/3 כוס בשר חזיר ו 2 כפות עירית על החלק המקופל. מקפלים את השליש העליון של הבצק על הגבינה, בשר חזיר ועירית. נאסוף מחדש את הבצק למלבן בגודל 14 על 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
8
חתוך לשבע רצועות 11 על 2 אינץ'.
9
אחד בכל פעם, לצבוט את הקצוות הארוכים לחתוך של כל רצועה יחד להתגלגל לתוך חבל 12 אינץ ' עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מעבירים את החבל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. לתפוס את הקצוות ולהביא אותם אחד לכיוון השני, יצירת צורה U, ואז לחצות את הקצה השמאלי על הקצה הימני כדי ליצור צורה בייגלה. לחצות את הקצה השמאלי על הזכות שוב לעשות טוויסט באמצע.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
חזור עם 3 חתיכות הבצק הנותרות והחרדל הנותר, גבינה, בשר חזיר ועירית, מרווחים את הבייגלה בהפרש של 3 אינץ'. מניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
לנצח את הביצה הנותרת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מברישים את הבייגלה עם הביצה; מפזרים מלח ים מעושן.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
(קיבלר)(קיבלר)
14
אופים עד השחמה, 16 עד 18 דקות, בודק את הבייגלה כל 5 דקות כדי למנוע overbaking.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
צילום: ויקטור שרייגר