קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגלה מטוגן סטייק עם מנגו-בצל רוטב

בייגלה מטוגן סטייק עם מנגו-בצל רוטב
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 738 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, ביצים, סטייקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סטייק ורוטב עם בצל, סטייק קובייה עם רוטב בצל, ו סטייק סולסברי עם רוטב בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עבור הסטייקים: לעבד את הבייגלה במעבד מזון עד בסדר. תפוס 3 קערות רדודות. באחד, לטאטא יחד את הביצים והחלב. באחר, מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל, עלי חילבה יבשים, פפריקה, כוסברה טחון וכמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
עלי חילבה יבשיםעלי חילבה יבשים
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
כמון טחוןכמון טחון
בייגלהבייגלה
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
מקציףמקציף
3
יוצקים את פירורי הבייגלה לתוך הקערה האחרונה. שמור 2 כפות של קמח בטעם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הפוך את עצמך קו הרכבה: לטבול 1 סטייק משני הצדדים בקמח בטעם, לוודא שהוא מצופה היטב, אבל אבק את העודף. ואז לטבול אותו במהירות בביצה ולהרים, המאפשר עודף כדי לנקז בחזרה לתוך הקערה. לבסוף, תטביע את שני הצדדים בפירורי הבייגלה. חזור עם סטייקים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את הסטייקים המצופים על מגש הסדינים המצוידים במתלה קירור ונותנים לסטייקים לנוח 15 דקות כדי לאפשר לציפוי לדבוק בבשר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
לרוטב: ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל ומלח קמצוץ. זיעה עד הבצלים שקופים ומתרככים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את שמורות 2 כפות קמח בטעם ומבשלים כמה דקות עד הקמח כבר לא מריח גלם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
מוסיף את המניה, מנגו צ ' אטני, ורוטב סויה. מערבבים, כך שאין צורה גושים, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה לעקביות רוטב, 5 עד 10 דקות. טעם ועונה מחדש, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
רוטב סויהרוטב סויה
רוטברוטב
רוטברוטב
מלאימלאי
9
במחבת ברזל יצוק גדול, להוסיף מספיק שמן לבוא הצדדים על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מחממים אותו על חום בינוני עד מנצנץ; אתה יודע השמן הוא חם מספיק כאשר קמצוץ של קמח רוחש במגע עם השמן. קו מגש גיליון עם מגבות נייר ומניח מדף קירור על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מגבות ניירמגבות נייר
11
בעדינות להניח את הסטייקים לתוך השמן; ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. מבשלים כל צד עד הזהב, על 3 דקות. כאשר שני הצדדים מבושלים, הניחו את הסטייקים על מגש הסדין מצופה במגבת נייר וקפצו לתנור כדי להתחמם בזמן שאתם עושים את המנה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
12
מגישים את הסטייקים עם רוטב בכפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.