חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 738 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, ביצים, סטייקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סטייק ורוטב עם בצל, סטייק קובייה עם רוטב בצל, ו סטייק סולסברי עם רוטב בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
עבור הסטייקים: לעבד את הבייגלה במעבד מזון עד בסדר. תפוס 3 קערות רדודות. באחד, לטאטא יחד את הביצים והחלב. באחר, מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל, עלי חילבה יבשים, פפריקה, כוסברה טחון וכמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
עלי חילבה יבשים
כוסברה טחונהname
כמון טחון
בייגלה
פפריקה
פלפל
סטייק.
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
מקציף
3
יוצקים את פירורי הבייגלה לתוך הקערה האחרונה. שמור 2 כפות של קמח בטעם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הפוך את עצמך קו הרכבה: לטבול 1 סטייק משני הצדדים בקמח בטעם, לוודא שהוא מצופה היטב, אבל אבק את העודף. ואז לטבול אותו במהירות בביצה ולהרים, המאפשר עודף כדי לנקז בחזרה לתוך הקערה. לבסוף, תטביע את שני הצדדים בפירורי הבייגלה. חזור עם סטייקים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה
סטייק.
קמח לכל מטרה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים את הסטייקים המצופים על מגש הסדינים המצוידים במתלה קירור ונותנים לסטייקים לנוח 15 דקות כדי לאפשר לציפוי לדבוק בבשר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
6
לרוטב: ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל ומלח קמצוץ. זיעה עד הבצלים שקופים ומתרככים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את שמורות 2 כפות קמח בטעם ומבשלים כמה דקות עד הקמח כבר לא מריח גלם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
8
מוסיף את המניה, מנגו צ ' אטני, ורוטב סויה. מערבבים, כך שאין צורה גושים, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה לעקביות רוטב, 5 עד 10 דקות. טעם ועונה מחדש, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגו
רוטב סויה
רוטב
רוטב
מלאי
9
במחבת ברזל יצוק גדול, להוסיף מספיק שמן לבוא הצדדים על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מחממים אותו על חום בינוני עד מנצנץ; אתה יודע השמן הוא חם מספיק כאשר קמצוץ של קמח רוחש במגע עם השמן. קו מגש גיליון עם מגבות נייר ומניח מדף קירור על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מגבות נייר
11
בעדינות להניח את הסטייקים לתוך השמן; ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. מבשלים כל צד עד הזהב, על 3 דקות. כאשר שני הצדדים מבושלים, הניחו את הסטייקים על מגש הסדין מצופה במגבת נייר וקפצו לתנור כדי להתחמם בזמן שאתם עושים את המנה הבאה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.