בייגלה מטוגן סטייק עם מנגו-בצל רוטב
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 738 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, ביצים, סטייקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סטייק ורוטב עם בצל, סטייק קובייה עם רוטב בצל, ו סטייק סולסברי עם רוטב בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
עבור הסטייקים: לעבד את הבייגלה במעבד מזון עד בסדר. תפוס 3 קערות רדודות. באחד, לטאטא יחד את הביצים והחלב. באחר, מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל, עלי חילבה יבשים, פפריקה, כוסברה טחון וכמון טחון.
יוצקים את פירורי הבייגלה לתוך הקערה האחרונה. שמור 2 כפות של קמח בטעם לרוטב.
הפוך את עצמך קו הרכבה: לטבול 1 סטייק משני הצדדים בקמח בטעם, לוודא שהוא מצופה היטב, אבל אבק את העודף. ואז לטבול אותו במהירות בביצה ולהרים, המאפשר עודף כדי לנקז בחזרה לתוך הקערה. לבסוף, תטביע את שני הצדדים בפירורי הבייגלה. חזור עם סטייקים שנותרו.
מניחים את הסטייקים המצופים על מגש הסדינים המצוידים במתלה קירור ונותנים לסטייקים לנוח 15 דקות כדי לאפשר לציפוי לדבוק בבשר.
לרוטב: ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל ומלח קמצוץ. זיעה עד הבצלים שקופים ומתרככים.
מוסיפים את שמורות 2 כפות קמח בטעם ומבשלים כמה דקות עד הקמח כבר לא מריח גלם.
מוסיף את המניה, מנגו צ ' אטני, ורוטב סויה. מערבבים, כך שאין צורה גושים, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה לעקביות רוטב, 5 עד 10 דקות. טעם ועונה מחדש, במידת צורך.
במחבת ברזל יצוק גדול, להוסיף מספיק שמן לבוא הצדדים על ידי 1 אינץ'.
מחממים אותו על חום בינוני עד מנצנץ; אתה יודע השמן הוא חם מספיק כאשר קמצוץ של קמח רוחש במגע עם השמן. קו מגש גיליון עם מגבות נייר ומניח מדף קירור על גבי.
בעדינות להניח את הסטייקים לתוך השמן; ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. מבשלים כל צד עד הזהב, על 3 דקות. כאשר שני הצדדים מבושלים, הניחו את הסטייקים על מגש הסדין מצופה במגבת נייר וקפצו לתנור כדי להתחמם בזמן שאתם עושים את המנה הבאה.
מגישים את הסטייקים עם רוטב בכפית מעל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.