בייגלים אמיתיים
בייגלים אמיתיים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך סוכר, סירופ מאלט שעורה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר, גרנולה יומיומית מאוכל אמיתי, פשוט מאוד, ו פודינג תירס אמיתי + חברים אמיתיים.
הוראות
שלב 2 כוסות מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק; לתת לעמוד 5 דקות או עד בועות טופס על פני השטח. שקול או כף קל 13 אונקיות קמח (כ 6 1/4 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, סירופ ומלח לתערובת שמרים.
מערבבים בצק במהירות נמוכה 6 דקות. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש 2 דקות או עד חלקה וגמיש; להוסיף מספיק של 1/4 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולחלק ל -12 חלקים שווים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לעצב כל חלק לכדור. לעשות חור במרכז של כל כדור באמצעות האצבע המורה שלך. שימוש באצבעות של שתי הידיים, בעדינות למשוך בצק ממרכז לעשות חור 1 1/2 אינץ'.
מניחים בייגלים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. בייגלים מעילים קלים עם ספריי בישול; מכסים בניילון נצמד.
תן עלייה 10 דקות (בייגל יעלה רק מעט).
מערבבים 12 כוסות מים וסוכר 3/4 כוס בתנור הולנדי, ומביאים לרתיחה. מנמיכים בעדינות 3 בייגלים למחבת. לבשל במשך 30 שניות.
מעבירים את הבייגלים למתלה תיל מצופה קלות בתרסיס בישול. חזור על ההליך עם בייגלים שנותרו, עובד בקבוצות של לחלק את הבייגלים בין שני גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים ב 450 במשך 7 דקות. לסובב מחבתות, ואופים במשך 7 דקות או עד הזהב. מגניב על מדפים תיל.