בייקון, בצל, ו-Fontina Strata
בייקון, בצל, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את אוסו, לחם, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו שכבה של פונטינה, ספק ובצל, בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית, ו בצל, בייקון, ושכבת גבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד הבצל מתחיל חום.
מוסיפים מים; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 25 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ומבשלים 30 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. מגניב.
מערבבים חלב, תחליף ביצה, חרדל, מלח ופלפל בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בצל ובייקון.
להוסיף לחם; לזרוק בעדינות מעיל.
סדר חצי תערובת לחם בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים חצי גבינה. למעלה עם תערובת הלחם הנותרת. כיסוי וצינה לילה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
מפזרים 1/2 כוס גבינה; אופים 20 דקות נוספות או עד השחמה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.