בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. Brazilian Feijoada, ירקות ברזילאים Feijoada, ו Feijoada הברזילאי (צמחוני) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
החל מיום קדימה, מניחים את השעועית המיובשת בקערה גדולה ומכסים במים קרים; משרים את השעועית בין לילה במקרר. בקערה נפרדת, להשרות את המלח נרפא בשר במים קרים כדי לכסות לרכך את הבשר, לעשות את זה בן לילה גם אבל לשנות את המים כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את השעועית וcarne seca; לחתוך את הבשר נרפא לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעיל סיר כבד גדול עם שמן ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן חם, מוסיפים את חזיר מלח, בצל, שום, פלפל ועלי דפנה. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות כדי לעבד את שומן החזיר ולרכך את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הקרס, נקניק, צלעות, בקר בקוביות, קרנה סקה ושעועית שחורה. מכסים עם מספיק מים קרים כדי לכסות (כ 21/2 ליטרים). מביאים את הנוזל לרתיחה ולאחר מכן להפחית לחום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 2 שעות, ערבוב עכשיו ושוב. לרפרף כל קצף שעולה על פני השטח במהלך הבישול ולהוסיף מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על החומרים מכוסים במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
5
לחפור את הקרס חזיר מתוך הסיר, להשליך את הקליפה ואת השומן, לגרוס את הבשר, ולהחזיר את החזיר לסיר. השעועית צריכה להיות ממש עדינה, כאילו היא כמעט מתפוצצת. מחית על 1 כוס השעועית על הצד של הסיר כדי שמנת אותם החוצה. תן את התבשיל מערבבים טוב, לטעום ולבדוק לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
6
כדי לשרת, לצקת חלק מרק שעועית לתוך כוסות שוט או כוסות קטנות, להוסיף קורטוב של רוטב פלפל חריף ולשתות זה נעשה באופן מסורתי כדי לקבל את החיך מוכן עבור feijoada.
כדי להכין את הירוקים: לחתוך את הגבעולים הקשים וגבעולים מן הכרוב ולהשליך את כל העלים כי הם חבולים או צהובים. למלא את הכיור עם מים ומלח, המלח עוזר להסיר כל זיהומים. לשטוף את הכרוב ביסודיות כדי להסיר את חצץ, 2 או 3 פעמים, עד המים פועל ברור. יבש ביסודיות. מחסנית כמה עלים להתגלגל לאורך בחבילה, לחתוך אותם סרטים 1 אינץ'. חזור עד שכל העלים הם גרוסים.
מרכיבים שתצטרך
9
להביא סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה; blanch את הירקות במשך 3 דקות עד רך אבל עדיין ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
10
מסננים את הירוקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
11
מחממים מחבת עמוקה גדולה מעל להבה בינונית ומעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 2 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיף את הירוקים blanched ולזרוק היטב עם שמן ושום.
מרכיבים שתצטרך
14
יוצקים את מרק העוף ומבשלים 5 דקות עד שהירוקים נבלים ומכרזים; הקפידו לא לבשל יתר על המידה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם הפייג ' ודה.