בייקון ואספרגוס פריטטה
פריטטה של בייקון ואספרגוס עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, גבינת צ'דר, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. ציון זה מוצק. נסו בייקון ואספרגוס פריטטה, אספרגוס, בייקון קנדי ופריטטה גבינה: דל פחמימות, ו אספרגוס פריטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים, שומרים 1 כף טפטופים. ב-9 אינץ'. או 10 אינץ'. מחבת תנור, מחממים טפטופים שמורים על בינוני-גבוה.
מוסיפים אספרגוס, בצל ושום; מטגנים עד שהבצל רך. מפוררים בייקון ומניחים בצד כשליש לציפוי. בקערה גדולה שלבו את שארית הבייקון, הביצים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
יוצקים תערובת ביצים למחבת; מערבבים. למעלה עם פרוסות עגבניות, גבינה ובייקון שנותר. מכסים ומבשלים על בינוני-נמוך במשך 10-15 דקות או עד שהביצים כמעט מתייצבות. מחממים פטם; מניחים מחבת 6 פנימה. מהאש למשך 2 דקות או עד להשחמה קלה.